Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5475 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

otevřít víc výkresů v jednom autocadu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jita Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 15.srp.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 86
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jita Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: otevřít víc výkresů v jednom autocadu
    Zasláno: 04.dub.2023 v 12:57
Dobrý den,
dříve jsem poklepem na soubor dwg v průzkumníku souborů Windows otevřela výkres v dosud spuštěném autocadu. Tedy dva výkresy v jednom autocadu. Po přeinstalování autocadu se mi otvírají výkresy v samostatných autocadech, nesdružují se mi do jednoho spuštěného autocadu. Jak to mám prosím přenastavit.
Děkuji 
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24
Stav: Offline
Bodů: 1259
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.dub.2023 v 13:36
DD,
a není to jenom, že Vám to dole na liště ukazuje víc "tasků" ale instance programu beží jen jedna? Ověříte to ve správci úloh (Ctrl+Shift+Esc) - a pokud bezi jen jeden autocad, tak v autocadu zadejte prikaz _TASKBAR (s onim podtrzitkem a nastavte hodnotu 0 (nula).
Je to ono?
JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21539
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.dub.2023 v 13:39
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 595:Nemůžete v AutoCADu otevřít více než jeden výkres?
Tip 298:V AutoCADu nelze zavřít výkres samostatně, jen s celým programem; křížek nahoře vpravo je nevysvícen a s příkazem se píše odezva "Command CLOSE is not available under SDI mode"
Tip 401:Otevření více výkresů najednou
Tip 7274:Nefunguje mi otevření výkresu z DFS složky.
Tip 2312:Jak otevírat DWG výkresy poklepáním v jediném okně AutoCADu?
Tip 4058:Jak může pracovat více uživatelů na jednom DWG výkresu současně?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,727 sekund.