Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
NEKONZISTENTNÍ VZTAH |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
tona.m
Diskutér Přihlášen: 01.zář.2011 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Inventro2020 Stav: Offline Bodů: 31 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
Zasláno: 04.dub.2023 v 14:22 |
Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo vysvětlit co znamená nekonzistentní vztah v inventoru. Mám sestavu se kterou potřebuji hýbat. Skládá se z několika podsestav, které mají také stupně volnosti. Všechno bylo v pořádku, ale poté co jsem se pohnul sestavou v nejvyšší sestavě, hlásí mi podsestava asi 20 nekonzistentních vztahů.
|
|
tona
|
|
maiklss
TOP uživatel Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Neplatná vazba buď chyby plochy / osy a nebo je nejde zavazbyt už tito stylem
|
|
Když můžu pomůžu:)
|
|
tona.m
Diskutér Přihlášen: 01.zář.2011 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Inventro2020 Stav: Offline Bodů: 31 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Proč tedy byly nejprve všechny vazby v pořádku a pak se tam objevila tato ptákovina.
|
|
tona
|
|
maiklss
TOP uživatel Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Zmn a pozice dílů editac dílu atd něco se tmam změnilo
|
|
Když můžu pomůžu:)
|
|
tona.m
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Musel jsem jen přes ten debilní červený křížek projet všechny vazby, nic jsem nezměnil a dal OK. Fakt super program....
|
|
tona
|
|
MILKA
CAD/BIM manager Přihlášen: 09.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: AIS 2023/WIN10 Stav: Offline Bodů: 418 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Dobrý den, nemáte v té sestavě adaptivní prvky/dílce?
|
|
Milan Schwarz
TMW, a.s. Dvůr Králové n/L |
|
madep
Zasloužilý člen Přihlášen: 01.pro.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2022 Stav: Offline Bodů: 191 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Toto je dlouhodobá bolest Inventoru. Ale ve verzi 10, když zavedli rámové konstrukce, tak stačilo do profilu udělat díru a všechny profily se odpojili od řídícího náčrtu. To byla fakt paráda. Ale je pravda, že za těch asi 14 let jsou s tím pořád problémy.
|
|
tona.m
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
mám tam flexibilní podsestavy
|
|
tona
|
|
MILKA
CAD/BIM manager Přihlášen: 09.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: AIS 2023/WIN10 Stav: Offline Bodů: 418 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
mám tam flexibilní podsestavy... Obecně: snažte se většinu vazeb provádět na základní roviny komponent. Někdy také postačí použít fce: přestavět vše (karta správa)
|
|
Milan Schwarz
TMW, a.s. Dvůr Králové n/L |
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,957 sekund.