Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5609 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Změny v Autodesk Fusion

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Změny v Autodesk Fusion
    Zasláno: 30.led.2024 v 11:23
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.led.2024 v 18:55
Dobrý deň
Postrehol som zmenu v tom, že neviem otočiť teleso okolo osi, rasp. nedá sa odmerať  uhol.
A mieša sa čeština s angličtinou
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 94711/Snímka_obrazovky_2024-01-30_175736.png

nou.
a
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2024 v 07:59
Takovouhle změnu jsem neměl na mysli... :-)

Angličtina občas vykoukne. Přeloženo je přes 20.000 hlášek, ale ne všechny. Tuhle v Loftu tam ale Autodesk změnil "pod rukama" ve staré funkci, ne v novince, takže unikla. V dnešní verzi opraveno - jen si znovu stáhněte a nainstalujte z http://chci.fusioncesky.cz

Otáčení kolem osy mi ale funguje, navíc stejně v anglické i v české verzi. Co konkrétně máte na mysli? Je také možné, že je v nové verzi Fusion vnesená nějaká chybka (obvykle opraví během pár dnů).
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2024 v 10:34
Otáčanie samotné funguje. 
Len nefunguje otáčanie podľa odmeraného uhla.
Urobím výber prvku na otáčanie. Kliknem na tri bodky a vyberem prveú čiaru a potom  druhú čiaru a nič. Obe čiary ostanú zvýraznené a v dialógovom okne sa nič nezmení. Čiže neviem otočiť podľa odmeraného uhla.
a
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2024 v 12:13
Díky, už to vidím. Nahlášeno do továrny jako chyba.
Autodesk si to zalogoval jako uznanou chybu. Díky za nahlášení.


Upravil Vladimír Michl - 31.led.2024 v 21:44
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.úno.2024 v 10:35
Dobrý deň
Dnes, prebehla aktualizácia Fusion, ale chybu neopravili!
a
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.úno.2024 v 16:00
Ano, hlídám i v Insider verzích. Ale to je asi brzo, obvykle zásahy do kódu musí procházet testovacími procesy a to není na nižší jednotky dnů.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2024 v 11:05
Dobrý deň
Viem nejako odinštalovať posledné dve aktualizácie a vrátiť sa späť na funkčný Fusion??
Potrebujem otočiť teleso o určitý, mne neznámy uhol (odmeranie a ručné zapísanie je nepresné). Takže stojím a čakám.
Šebek
a
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2024 v 15:00
Vrát zpět se bohužel nejde. Ale odměření jde obejít - např. přes pomocnou konstrukční geometrii, promítnutím, vytvořením řízeného parametru (kóty náčrtu), apod. Jako úhel otočení můžete zadat název parametru/kóty.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2024 v 13:33
Dobrý deň
Zdá sa že tú chybu ohľadom merania konečne odstránili.
Šebek
a
Zpět nahoru
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2024 v 14:53
Ale pre zmenu zase nefunguje "Výber telesa" "Select Body Priority". Zelená kocka nereaguje na kliknutie, ostává nevýrazná!
Připojené souboryzipuploads/94711/Snímka_obrazovky_2024-03-26_145226.zip


Upravil sebek - 26.bře.2024 v 14:57
a
Zpět nahoru
sebek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
gstarcad Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace sebek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.dub.2024 v 12:11
Už to funguje.
a
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11597:Jak přejmenovat projekt v BIM 360 nebo Fusion Team?
Tip 10587:Fusion 360 nevytvoří výkres, chyba Unknown command "0.0000,1.0000,0.0000"
Tip 12963:Změna tabulky výběru postprocesoru ve Fusion 360.
Tip 12378:Jak přepínat jazyk Fusion 360 mezi češtinou a angličtinou?
Tip 12381:Jak (re)aktivovat české prostředí ve Fusion 360?
Tip 12388:VIPJak získat bezplatnou licenci Autodesk Fusion Team?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 1,047 sekund.