Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 6387 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

AutoCAD LT 2025 - nefunkční nové funkce

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2025
Stav: Offline
Bodů: 401
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AutoCAD LT 2025 - nefunkční nové funkce
    Zasláno: 07.dub.2024 v 10:18
Dobrý den,
nainstloval jsem AutoCAD LT 2025. Některé prezentované funkce u mne nefungují.
Příkaz "BLOPŘEVOD" napíše "Oprávnění není k dispozici nebo povoleno."
Příkaz "-šrafy" neumí vytvořit šrafu přímo pomocí obdelníku, kružnice nebo cesty, jak je prezentováno ve videu nových funkcí. Tyto nabídky tam vůbec nejsou.
Mapy Esi Obrázky mne moc nenadchly. Při přiblížení se zobrazí starší obrázky a také v horší kvalitě. Akorát Mapy Esi s ulicemi jsou asi lepší než od Bingu.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.dub.2024 v 15:53
Chybové hlášení u příkazu BLOKPŘEVOD se objevilo už i u některých dalších uživatelů (většině ale příkaz funguje) - Autodesk už řeší.

Volby příkazu ŠRAFY a -ŠRAFY nejsou stejné, pro nové funkce použijte ŠRAFY.

Mapy Esri mají v různých částech světa různou historii a časový náskok/ztrátu vůči mapám Bing. Ale máte tak další možné stylizace podkladových map.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2025
Stav: Offline
Bodů: 401
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.dub.2024 v 18:18
Používám klasické (staré) menu a tam je příkaz "ŠRAFY" původní s dialogem, ale když jsem přepnul prostředí na "Kreslení a poznámka", tak tam už příkaz "ŠRAFY" funguje jako ten nový. Nechápu jak je možné, že stejný příkaz "ŠRAFY" nebo "_HATCH" vykonává různé příkazy podle pracovního prostoru.
Když se nastaví poměnná "HPDLGMODE" na 0, tak se příkaz "ŠRAFY" spustí jako při použití ribbon menu a chová se jako ten nový.


Upravil Petr75 - 07.dub.2024 v 18:32
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2025
Stav: Offline
Bodů: 401
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.dub.2024 v 09:45
Po aktualizaci 2025.0.1 už funguje příkaz "BLOPŘEVOD".
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 14084:Podpora JavaScript API v AutoCADu a AutoCADu LT.
Tip 5045:VIPDialog příkazu Správce hladin nefunguje - skončí na Fatal Error.
Tip 6934:Nefunkční tlačítko "Nová hladina ze standardu".
Tip 6125:VIPPřestala fungovat funkce Kukátko ve VisualLISP editoru (VLIDE).
Tip 5753:VIPModul FEM/MKP nefunguje po instalaci Inventoru Professional 2008.
Tip 4418:VIPADT chyba: Nelze spustit nástroj. Třída není zaregistrována.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,539 sekund.