Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 7656 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Bude stačit grafika RTX A500?

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Shizzu Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 11.dub.2024
Lokalita: ČR (PL)
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Shizzu Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Bude stačit grafika RTX A500?
    Zasláno: 11.dub.2024 v 08:16
Ahoj, 
vybírám nový notebook a zajímalo by mě, jestli bude stačit grafika Nvidia RTX A500. 

Dělám s modely, které mají třeba i 40-50 komponentů. 

Díky za rady.
Zpět nahoru
VlJanecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Stav: Offline
Bodů: 461
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VlJanecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.dub.2024 v 10:18
Určitě bude, to je možná až trochu overkill. Hlavně dost paměti a rychlý SSD.
Zpět nahoru
Boleslav Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
dříve Solidworks, teď Inventor
Stav: Offline
Bodů: 325
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Boleslav Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.dub.2024 v 07:14
Bude. Doporučuju 32GB RAM a samozřejmě SSD a pojede to dobře. Fusion není moc rychlý u hodně velkých sestav, ale těch vašich 50 ještě není tak moc.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 13507:Po aktualizaci VRED mi nefunguje grafika NVIDIA RTX.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,674 sekund.