Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 7287 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Chyba přenášení iVlastností

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PopelkaM Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 05.čvc.2010
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor 2023
Stav: Offline
Bodů: 108
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PopelkaM Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chyba přenášení iVlastností
    Zasláno: 17.dub.2024 v 08:25
Dobrý den,
v Inventoru 2023 po editaci obsahového centra se mě nezobrazují některé vyplněné iVlastnosti u nakupovaných součástí
v kusovníku sestavy - viz. obrázek!
Edituji obsahové centrum už řadu let ,ale s tímto jsem se ještě nesetkal.
Děkuji za radu....Popelka
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 26140/Editace_Obsah_2024-04-17_08-24-24._centra_2023_2024-04-17_08-24-24.JPG

Zpět nahoru
Cheff Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 19.led.2006
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2)
Stav: Offline
Bodů: 971
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Cheff Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.dub.2024 v 16:56
Nová rodina, nebo "jen úprava" stávající.

Již jsem viděl, podobné chování, ale to se uživateli do OC povedlo udělat "ty samé sloupce" ještě jednou aniž by si toho byl vědom. - Tuším, že měl sloupec s daty exportovanými do uživatelské vlastnosti a pak přidal jiný sloupec, kde se snažil poslat jiná data do té samé vlastnosti... Ale výsledkem byla vlastně "prázdná uživatelská vlastnost" v modelu.

Druhý případ jsem si kdysi zavedl sám. - Mám uživatelskou vlastnost "Norma". Bohužel se název "kryje" s přednastavenými sloupci "Norma" a občas mi kusovník tyto sloupce "přehodí" a místo uživatelské vlastnosti kouká do "nativní" (nevím kdy a při které operaci, ale prostě občas musím znovu definovat sloupec)...
Zpět nahoru
PopelkaM Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 05.čvc.2010
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor 2023
Stav: Offline
Bodů: 108
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PopelkaM Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.dub.2024 v 10:43
Dobrý den,
jsou to nové rodiny a problém byl v tom ,že nějakým způsobem se do názvu iVlastnosti dostala mezera !
Někdy vypadává mapování iVlastností ,nebo další věci ,ale tohle mě dostalo😀
Teď to již funguje v pořádku.
S pozdravem Popelka
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,906 sekund.