Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 6449 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Navisworks odpojení modelu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
sisovka Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.zář.2014
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Map 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 37
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sisovka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Navisworks odpojení modelu
    Zasláno: 09.kvě.2024 v 08:41
Dobrý den,
lze nějak odpojit připojený 3D model v navisworks simulate 2018? Mám už připojené 4 modely a potřebuji jeden z nich odpojit, předělat a připojit znovu. Je to možné?

Děkuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21560
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.kvě.2024 v 12:32
Záleží jak jsou načteny, pokud je jen připojen jako soubor, klikněte na něj ve stromu pravým tlačítkem a dejte vymazat.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sisovka Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.zář.2014
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Map 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 37
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sisovka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.kvě.2024 v 07:39
nwd je připojen pomocí append. Když na něj ale kliknu pravým tl. ve stromu, tak tam nabídku delete nemám. 
Zpět nahoru
Pavel Homan Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 13.pro.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD, Revit Architecture, Revit MEP
Stav: Offline
Bodů: 274
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Pavel Homan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.kvě.2024 v 11:33
Pokud je do projektu NWF připojen pouze jeden model NWD, pak není "Delete" v místní nabídce v okně Selection Tree k dispozici. V případě, že připojený model aktualizujete a přepíšete původní soubor, není jej potřeba z projektu Navisworksu mazat a znovu připojovat, ale stačí pouze použít funkci Refresh na pásu karet Home.
Pavel Homan

Arkance Systems s.r.o.
Zpět nahoru
sisovka Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.zář.2014
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Map 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 37
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sisovka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.kvě.2024 v 11:58
Moc děkuji. Bylo to tak. Měla jsem připojené dva modely a pak to vše uložila, takže se mi modely spojily do jednoho. A to už pak v nabídce delete nebylo. 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12973:Jak otevřít model z Autodesk BIM 360 v Navisworks?
Tip 9352:Prohlížeč Autodesk Navisworks Freedom nezobrazuje mračna bodů v 3D modelu.
Tip 6590:Jak spustit okno Navisworks v prostředí AutoCADu?
Tip 8173:VIPInteraktivní prohlížení Navisworks modelů na web stránkách.
Tip 9524:Navisworks 2014 havaruje při načtení velkého modelu.
Tip 10622:VIPOdstranění odkazu na připojené parametry z jiného IPT souboru (iLogic)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,531 sekund.