Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4058 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Kótovací styl při startu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
V_Martin Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.dub.2024
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad Mechanical 2025, Inventor 2025
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace V_Martin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Kótovací styl při startu
    Zasláno: 16.kvě.2024 v 12:49
Dobrý den, 

nově pracuji v Autocad Mechanical 2025 a mám problém s nastavením kótovacího stylu. Jedná se o to, že i když si svůj kótovací styl nastavím na "Nastavit aktuální", uložím do profilu, tak po vypnutí a následném zapnutí Autocadu se opět nastaví na kótovací styl AM_ISO. Zkoušel jsem i uložit jako šablonu, pracovní profil, ale nic z toho nefunguje.

Děkuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21571
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2024 v 07:41
A jak jej nastavujete? Přes _DIMSTYLE nebo přes AMOPTIONS?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
V_Martin Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.dub.2024
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad Mechanical 2025, Inventor 2025
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace V_Martin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2024 v 08:27
Děkuji, vyřešeno. Nastaveno přes AMOPTIONS a funguje. Nevšiml jsem si v nastavení kót políčka "Základní kótovací styl". 


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 116899/Snímek_obrazovky_2024-05-17_081955.png

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4835:Rychlé vytvoření upraveného kótovacího stylu.
Tip 4224:Poklepání na kótu způsobí chybu/vyjímku příkazu AMPOWEREDIT.
Tip 14120:Nastavení výchozího kótovacího stylu v AutoCADu Mechanical "nedrží", vrací se na AM_ISO.
Tip 4694:Přenos kótovacích stylů do jiného výkresu.
Tip 10022:Dědičnost vlastností pokračovací řetězové kóty.
Tip 6810:VIPExport z Inventoru do DWG pro AutoCAD - hladiny, kóty, texty, typy čar (modelspace).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,414 sekund.