Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5608 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Automatické přenastavování měřítek

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
tmr Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 24.lis.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tmr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Automatické přenastavování měřítek
    Zasláno: 26.čer.2024 v 21:34
Presne toto robi aj mne, aktualne mam verziu Civil 3D 2025 (tiez pouzivam ako AutoCAD - na modelovanie 3D modelov + pohlady a rezy v Layoutoch) a tento "bug" robi stale, ziadne aktualizacie nemam dostupne. 

Upravil tmr - 26.čer.2024 v 21:48
LM
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21571
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.kvě.2024 v 16:33
Myslím, že to byl problém opravený nějakou aktualizací. Ujistěte se, že máte nainstalované všechny aktualizace v rámci subscription. Nadbytečná měřítka můžete hromadně odstranit pomocí _-SCALELISTEDIT _Reset.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
michal@hadraba.cz Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.kvě.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad Civil 2016
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michal@hadraba.cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.kvě.2024 v 09:53
Mám ve výkresu nastavena měřítka s obecným názvem, např. 1:50, pro milimetry, tzn. 1 papírová jednotka = 50 výkresových jednotek. 

Pokud zavřu a otevřu výkres, Autocad mi automaticky přehodí toto měřítko na 1:50_1 a vytvoří si svoje 1:50, které přenastaví do metrů (tj. 1 papírová jednotka = 0,05 výkr.)

Dá se s tím žít, ale je to otravné. Proč se to děje?

Mám Civil 2023, používaný jako Autocad.

Majkl
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9798:VIPiLogic pravidlo pro automatické směrování tisku (formát/tiskárna).
Tip 3919:VIPAutomatická popiska měřítka výřezu.
Tip 8190:VIPAutomatické měřítko výkresu pomocí makra iLogic.
Tip 9679:Automatické vyplňování měřítka výkresu v rohovém razítku.
Tip 2984:Jak ve výkresu automaticky zobrazovat měřítko výřezu?
Tip 13115:Automatický symbol měřítka v Civilu a Mapu 3D.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,800 sekund.