Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Výběr čáry/křivky podle pořadí |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
emanuel1
Nováček Přihlášen: 06.pro.2023 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2022 Stav: Offline Bodů: 6 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
Zasláno: 19.srp.2024 v 22:55 |
Dobrý den, nedávno jsem narazil na tento problém s označením objektu. Když mam na sobě dvě čáry nebo čáru a křivku a chci jednu z nich vybrat, kliknu na ní a objeví se mi okno s možnostmi výběru daných čar, které jsou nad sebou. Nechci, aby se mi otevíralo okno s možnostmi, ale aby se mi vybrala čára, která je navrchu jako to bylo předtím. Děkuji za radu
|
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6189 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Dobrý den,
cyklické vybírání řídí proměnná
SELECTIONCYCLING a pak je ještě v nastavení na Přepínání výběrů, viz tip 7295. Příp. mrkněte na EN článek How to turn on/off the Selection window that displays when selecting overlapping objects in AutoCAD.
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,582 sekund.