Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 6544 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

GML

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
takurčitě Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 14.čer.2021
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Microstation V8i
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace takurčitě Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: GML
    Zasláno: 06.zář.2024 v 18:10
Dobrý den, 
chtěl bych se zeptat jestli tu někdo neřeší GML soubory v XML. Zajímá mě v čem kreslíte, jestli si to sami programujete nebo jaký software využíváte. Klidně se můžem domluvit na nějaké soukromé konverzaci, nebo klidně osobně. 

Zpracovávám data pro EGD a.s. jako projektant. Nově se přešlo na GML a vzhledem k tomu, že i katastr nemovitostí přechází na GML, tak bych potřeboval s někým probrat jaký software k tomu používat, který software se dá nejjednodušeji doprogramovat, upravit, umožňuje kreslit buňky, a čáry a popisy a tak. 

Díky za přízeň
Zpět nahoru
Jílková Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2019
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 40
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jílková Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2024 v 11:16
S GML jsem se zatím setkala jen as dvakrát a zatím jsem si vystačila s normálním importem a exportem v Civilu 3D, takže žádný jiný software jsem nepotřebovala.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 14083:Jak v Civilu importovat nebo exportovat soubory KML, KMZ, GML nebo GZ?
Tip 5967:Řádková verze příkazu -MAPIMPORT nenabízí formát DGN.
Tip 4951:Jaké vektorové formáty podporuje Autodesk Map 3D?
Tip 5771:Jak do AutoCADu importovat data ze ZABAGEDu?
Tip 10169:Přehled CAD a BIM formátů podporovaných v Autodesk Infraworks 2015.
Tip 14166:Jak převést text uvnitř křivky (např. číslo parcely) na SHP atribut pro GIS?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,688 sekund.