Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
GML |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
takurčitě
Nováček Přihlášen: 14.čer.2021 Lokalita: ČR (JM) Používám: Microstation V8i Stav: Offline Bodů: 2 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
Zasláno: 06.zář.2024 v 18:10 |
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli tu někdo neřeší GML soubory v XML. Zajímá mě v čem kreslíte, jestli si to sami programujete nebo jaký software využíváte. Klidně se můžem domluvit na nějaké soukromé konverzaci, nebo klidně osobně. Zpracovávám data pro EGD a.s. jako projektant. Nově se přešlo na GML a vzhledem k tomu, že i katastr nemovitostí přechází na GML, tak bych potřeboval s někým probrat jaký software k tomu používat, který software se dá nejjednodušeji doprogramovat, upravit, umožňuje kreslit buňky, a čáry a popisy a tak. Díky za přízeň
|
|
Jílková
Diskutér Přihlášen: 28.zář.2019 Lokalita: ČR (PA) Používám: AutoCAD 2016 Stav: Offline Bodů: 40 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
S GML jsem se zatím setkala jen as dvakrát a zatím jsem si vystačila s normálním importem a exportem v Civilu 3D, takže žádný jiný software jsem nepotřebovala.
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,688 sekund.