Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Napojení trajektorie |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
Miran53
Diskutér Přihlášen: 01.dub.2020 Lokalita: ČR (LB) Používám: Fusion360 Stav: Offline Bodů: 19 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
Zasláno: 03.říj.2024 v 06:06 |
Jak správně napojit trajektorii pro tažení? Mám takovýto problém: Existuje trajektorie pro tažení profilu. Vše funguje až do okamžiku kdy potřebuji opravit náčrt s trajektorii a trajektorii prodloužit a a doplnit o nové tvary. Vše se zdá být v pořádku. Stará trajektorie konči a a nová začíná ve společném bodě, ale při pokusu o pokračování tažení po nové trajektorii vše zmizí a dostanu hlášku o chybné trajektorii. Zatím jsem to obešel tím že vložím nové tažení kdy jako profil použiji koncový profil starého tažení a novou trajektorii, ale zdá se mi, že to není to "pravé ořechové". Samozřejmě se úpravy trajektorie odehrávají ve stejném náčrtu. Jak tohle opravit?
|
|
VlJanecek
TOP uživatel Přihlášen: 04.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 463 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Jestli je to jiná navazující, tedy nová trajektorie, tak postupujete zřejmě správně. Bez modelu se to těžko posoudí. Jestli chcete jen upravit tu původní trajektorii, musí to být v náčrtu stejná, jen upravená křivka.
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,529 sekund.