Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.090.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor. Příkazy a proměnné AutoCADu 2026.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.090.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor. Příkazy a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Pálení trubek z rámové konstrukce |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
benzala ![]() Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 18.kvě.2016 Lokalita: ČR (SČ) Používám: autodesk inventor Stav: Offline Bodů: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 23.bře.2025 v 08:51 |
Ahoj.
Může mi prosím někdo poradit. Vytvořil jsem rám z trubek v rámové konstrukci, poté jsem je na sebe oříznul pomocí příkazu drážka a jednotlivé díly jsem poslal na laser k vypálení. A nějak se to nepovedlo.Nemá Teď mi to přišlo a nepasují na sebe. kde jsem mohl udělat chybu - či jak to lépe zkreslit.
|
|
![]() |
|
issin ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 11.čvc.2015 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Inventor, Fusion 360 Stav: Offline Bodů: 604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Už nějakou dobu Inventor nemám (od 2021), ale nepoužíval se nato ořez na profil?
Příkaz drážka byl dost specifický, dobrý pro profily U, C, I, apod. |
|
![]() |
|
benzala ![]() Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 18.kvě.2016 Lokalita: ČR (SČ) Používám: autodesk inventor Stav: Offline Bodů: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PŘÍKAZ OŘEZ NA PLOCHU JAKO POUŽÍVÁM NA JAKLY SE MI NEDAŘILO.JDE O TO ŽE LASER PÁLI ASI JENOM ROVNĚ A TAK ZACHOVÁVÁ SÍLU MATERIALU PO CELÉ DELCE ŘEZU.ZATÍM CO KDYŽ FREZUJI JDE TO OD ŠPIČKY 0 NA SÍLU 2 MM A TO ASI LASER NEDOKÁŽE.ALE DÍK ZA ODPOVĚĎ
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,438 sekund.