Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Catia v 5 |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
Miko
Diskutér Přihlášen: 07.úno.2006 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Inventor 2018 Stav: Offline Bodů: 75 |
Téma: Catia v 5 Zasláno: 08.říj.2008 v 10:46 |
Zdravím všechny malíře a prosím o radu, bohužel jsem se musel začít seznamovat s Catií-5 a marně hledám něco podobného jako je v inventoru pro natáčení pohledu prvek "Orbit". V Catii je možnost něco podobného aktivovat v liště, ale platí to jen na jeden stisk tlačítka myši, poté se musí aplikovat opět. Další možnost jsem našel použití kompasu, ale tan je vhodný jen pro točení kolem jedné osy, ale navíc jen do okamžiku, kdy se začne rovina a osa překrývat.
Neexistuje nějaká klávesa jako "F4" v inventoru, která by podržela funkci natáčení po kouli z nástrojové lišty?
Díky za každou radu.
|
|
Autodesk Inventor 2014
|
|
Zouhar
Diskutér Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: 4MCAD Stav: Offline Bodů: 17 |
Zasláno: 08.říj.2008 v 12:44 |
už jsem v ní dlouho nedělal ale myslím že to byla kombinace tlačítek na myši - pravé a prostřední
|
|
Mrázek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
Zasláno: 08.říj.2008 v 14:37 |
Ano, tato kombinace platí, ale v opačném pořadí - nejdříve prostřední a pak pravé nebo levé (u mne fungují obě). Pouze prostřední je na posun pohledu. Jelikož mám kolečko, které se jako tlačítko blbě mačká, předefinoval jsem si boční na prostřední a je to pohodlnější.
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
Miko
Diskutér Přihlášen: 07.úno.2006 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Inventor 2018 Stav: Offline Bodů: 75 |
Zasláno: 08.říj.2008 v 16:53 |
Děkuji všem za radu, tahleta kombinace mi přesně chyběla ! ("Orbit" v Inventoru se mi zdá i přesto šikovnější)
|
|
Autodesk Inventor 2014
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,813 sekund.