Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Téma: Cybí strom v Catii V5 Zasláno: 28.čer.2009 v 10:58
Ahoj, po instalaci V5 R19 se mi vůbec nezobrazil strom, zkoušel jsem už vše resetovat, klávesu F3 i zoomovat, ale ten strom tam prostě není. Má někdo nějaký nápad, co ještě zkusit kromě reinstalace?
S tímhle nastavení jsem se hrál jako první. Vše je defaultně nastaveno, ještě jsem s Catií po instalaci nepracoval, hned jsem si totiž všiml, že nemám strom, který tam normálně při prvním spuštění vždy byl, viditelný. Takže asi nějaký průser při instalaci, protože ten strom tam fakt není....
Tak jsem to už vyřešil. 1. Kliknout na symbol souřadného systému vpravo dole. 2. Kliknout na tlačítko FIT ALL IN uprostřed obrazovky dole. Obr. návod: http://myweb.polyu.edu.hk/~mmdsham/Faq_I7.htm
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru