Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | ||
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() Zasláno: 04.kvě.2007 v 14:06 |
|
Prosím, ví někdo, jaká jsou POP čísla těch objektů, co v menu ZASE (doprčic, proč??? to to nezvládnou ani napotřetí???) nejsou? Tj. ke kterým objektům jsou do ADT kontextová menu zakompilovaná "natvrdo"? Například (ať nechodíme daleko...) zeď: - zmáčknu pravé tlačítko a vidím spoustu kontextových funkcí pro práci se zdí...logicky předpokládám, že je najdu v cui pod Shortcuts menu...no, nebudu napínat, nenašel jsem ani h..., natož zeď - a mám s tím dva problémy: 1. pořadí, v jakém se zobrazují nabídky v kontextovém menu: je tam vždy vidět kombinace toho, co je "context menu - edit mode" a pak ty natvrdo zakompilované příkazy - a když už najdu třeba POP xrefu a vytvořím pro něj shortcut menu se svými příkazy, tak i ty - no, a neumím nijak zajistit, aby příkazy, co se týkají konkrétního typu entity, byly v menu vždy nahoře...jak se dá toto pořadí ovlivnit? a kolik jich ukazuje aca:
|
||
Rostislav Říha
|
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
...tak ad3. by mne zajímalo taky...
Ale osobně si myslím, že to nějak ovlivnit nejde - roletky se prostě uhnízdí za poslední zobrazenou roletou a to v pořadí načtení podmenu. Žeby se objevila pokaždé např. roletka MENU1 na pozici 12, i když poslední zobrazovaná je na pozici 15 - tak to bohužel nefung - ani v případě, že v podmenu MENU1 mám "natvrdo" napsáno ***POP12... Klidně tam lze ponechat ***POP1, výsledek bude stejný - bude se to objevovat, kde je právě "volno" (vyzkoušel jsem). Upravil Ferdinand - 09.kvě.2007 v 15:39 |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
|
to vypada spis jako bug, nez feature...mohl by to nekdo reportnout?
a to skutecne k tem objektum nikdo (ani lokalizator?) nema vic informaci? zkouset to metodou "pokus-omyl" je fakt otrava...
|
||
Rostislav Říha
|
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21951 |
![]() |
|
Lokalizační firma obávám se toto fórum (ani jiná národní fóra jazyků, které lokalizuje) nesleduje. To ale asi ani s lokalizací nesouvisí. POP5xx menu jsou myslím v ADT natvrdo zakódovaná (generuje si je sám program) a pořadí CUI menu (i rolet) je podle mne ovlivnitelné přes CUI (pořadí Enterprise/Local je předdefinované).
|
||
![]() |
||
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
|
Ale mně se ve 2008 už celkem daří s pořadím rolet hýbat. Dostanu i podnikové rolety za hlavní nabídku. (Přes Nástroje - pracovní prostory - Přizpůsobit)
Zjistil jsem přitom, že se úpravy musí dělat na jiném, než aktuálním pracovním prostoru.
|
||
Vítězslav Seiner
Chrudim |
||
![]() |
||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
|
||
Rostislav Říha
|
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,672 sekund.