Hledání SAP
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Architecture, MEP, Fabrication, Plant 3D
Popis fóra: Otázky ke stavařským aplikacím AutoCAD Architecture, AutoCAD MEP, k potrubní aplikaci AutoCAD Plant 3D, k Fabrication a Advance Steel
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=10008
Datum vytištění: 11.čer.2026 v 20:29
Téma: Hledání SAP
Odeslal: hrobocop
Předmět: Hledání SAP
Datum odeslání: 12.pro.2009 v 16:14
|
V CAD tipu # 7095 je popsáno jak najít doplňkový SAP v AA 2010 při užití ribbonu. Jak však najít (nebo zprovoznit) SAP v klasickém zobrazení, případně jak jej přidat do panelu nabídek? Díky za info.
|
Odpovědi:
Odeslal: zdrk
Datum odeslání: 12.pro.2009 v 17:47
|
Pokud není vytvořen panel nástrojů případně menu, tak ho vytvořit postupně příkaz pro příkazu (nevím jestli jde rovnou přetáhnout ribbot).
|
Datum odeslání: 13.pro.2009 v 16:55
|
To jsem právě měl na mysli - něco jednoduše přetáhnout nebo spustit, ale nic jsem nenašel. Takže asi opravdu nezbude to natahat příkaz po příkazu metodou urob si sám. Sláva programátorům...
|
Odeslal: zdrk
Datum odeslání: 14.pro.2009 v 08:40
|
Zkusil jste přímo ten ribbin překopírovat do části panel nástrojů?
|
Datum odeslání: 15.pro.2009 v 09:44
|
Nezkusil, ribbon nepoužívám, jedu na klasické zobrazení - ikony. Mám nadstavby CADKON, kde defaultně připravené pásy obsahují minimum příkazů ( konzultace s výrobcem - oprava ano, ale v nedohlednu, takže opět zbývá ruční práce), proto jsem zvolil klasiku, i když ribbon je jednoznačně pohodlnější. Ještě se tedy mrknu na to překopírování, ale v nabídce CUI jsou jen jednotlivé příkazy, možnost překopírování celku jsem nenašel.
|
Datum odeslání: 15.pro.2009 v 10:43
|
Tak překopírování ribbonu se mi nepodařilo....
|
|