Vytisknout stránku | Zavřít okno

Nefunkční automatické vazby

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=10907
Datum vytištění: 11.čer.2026 v 01:46

Téma: Nefunkční automatické vazby
Odeslal: ZdenekMikes
Předmět: Nefunkční automatické vazby
Datum odeslání: 10.kvě.2010 v 13:19
file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Czdenek%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml" rel="nofollow -

file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Czdenek%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml" rel="nofollow - Zdravím, nestal se někomu z přítomných tento problém? Z ničeho nic mi v I2009 přestalo fungovat automatické umisťování geometrických vazeb. V praxi to znamená, že když v náčrtu použiju funkci obdélník, tak ve výsledku můžu s každým rohem tahat tak, že v obdélníku nejsou jediné dvě strany rovnoběžné. Zkoušel jsem přepnout prioritu vazeb v možnostech aplikace->náčrt, ale to taky nepomáhá. Druhá možnost, priorita vodorovná a svislá, také nefunguje. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky moc...

Zdeněk.

Odpovědi:
Odeslal: flesar
Datum odeslání: 10.kvě.2010 v 14:35
Zkuste hledat. Možná pomůže toto http://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=9264.

Odeslal: mr.chain
Datum odeslání: 10.kvě.2010 v 16:07

Ahoj, v režimu náčrtu, přes pravé tlačítko si zobraz nabídku, vyber "možnosti vazby" a klikni na "vybrat vše".

-------------
Nejsem konstruktér, jsem obkreslovač...

Odeslal: Ľubomír Pápay
Datum odeslání: 10.kvě.2010 v 16:09
Ano, stalo sa to aj mne. Bola to totálna prkotina. stačilo stlačiť jednu ikonku nachádzajúcu sa v strede hornej časti obrazovky. teraz nemám otvorený inventor, ani čas to študovať, ale určite na to prídete skôr ako sa ja dostanem k inventoru...

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Odeslal: looper32
Datum odeslání: 10.kvě.2010 v 17:00
v náčrtu nahoře v liště odvození servání vazby- taky jsem s tim mel problem v 2010.. :)

Odeslal: ZdenekMikes
Datum odeslání: 11.kvě.2010 v 09:32
Je to tak. Už to chodí, díky všem. Už jsem začínal zuřit... :-D

Vytisknout stránku | Zavřít okno