Vytisknout stránku | Zavřít okno

chybí hodnoty atributů v okně vlastností

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Civil 3D, Map, InfraWorks, GIS
Popis fóra: Otázky kolem mapových a GIS aplikací AutoCAD Map 3D, Civil 3D, Raster Design a InfraWorks
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=11013
Datum vytištění: 05.čer.2026 v 13:16

Téma: chybí hodnoty atributů v okně vlastností
Odeslal: alfred
Předmět: chybí hodnoty atributů v okně vlastností
Datum odeslání: 28.kvě.2010 v 10:47
Po reinstalaci civilu 3D 2010 se mi při kliknutí na blok s atributy nezobrazí v okně vlastností hodnoty atributů, pouze obecné vlastnosti bloku. Před reinstalací to tam jistojistě bylo. Netušíte někdo prosím kde se tohle zapíná?

Odpovědi:
Odeslal: martinfolber
Datum odeslání: 30.kvě.2010 v 20:27
Dobrý večer, můžete prosím ověřit, zobrazujíli se hodnoty atributů v Rychlých vlastnostech?

-------------
Martin Folber

Datum odeslání: 31.kvě.2010 v 08:06
Rychlé vlastnosti mám normálně vypnuté, ale dnes jsem koukal a není tam také nic.
Viz obrázek:

Datum odeslání: 31.kvě.2010 v 16:31
Dobrý den, u rychlých vlastností se dají vypínat i zapínat jednotlivé řádky. (položky) Zkuste se tam ještě podívat. Máte instalovaný SP2? Někde v zahraničních fórech se objevil podobný problém, bohužel zatím bez řešení. Kromě reinstalace...

-------------
Martin Folber

Datum odeslání: 01.čer.2010 v 10:47
Service pack mám nainstalovaný.

Program byl před týdnem reinstalován, protože padal, respektive nešel spustit - řešení té chyby bylo úplné odinstalování všech produktů Autodesku a reinstalace NET a pak i  AutoCadu.
Nicméně teď sice nepadá, ale zase nevidím atributy ve vlastnostech.

Manipulace s nastavením rychlých vlastností nic nepřinesla. Přesto že v jejich nastavení je u bloků zaškrtnuta volba zobrazovat atributy, tak se nezobrazují. Problém je pouze pokud spustím Civil 2010 v režimu prostého AutoCadu.
Pokud spustím Civil v režimu Civilu, tak se atributy zobrazí. Nicméně vím, že před reinstalací to fungovalo!

Posílám dva obrázky - první je z režimu AutoCad, druhý z režmu Civil.

Datum odeslání: 03.čer.2010 v 13:33
Původně odeslal(a) martinfolber martinfolber napsal(a):

Dobrý den, u rychlých vlastností se dají vypínat i zapínat jednotlivé řádky. (položky) Zkuste se tam ještě podívat. Máte instalovaný SP2? Někde v zahraničních fórech se objevil podobný problém, bohužel zatím bez řešení. Kromě reinstalace...

Pokud není známo řešení, nemohl by jste alespoň zmínit ta zahraniční fóra - alespoň bych je mohl sledovat.

Datum odeslání: 13.led.2011 v 13:16
Tak jsem dnes nahodou prisel na reseni problemu.
Stacilo do prohledavanych cest pridat cesty:

C:\Program Files\AutoCAD Civil 3D 2010\
C:\Program Files\AutoCAD Civil 3D 2010\FDO\bin\

A uz to funguje.

Datum odeslání: 13.led.2011 v 13:21
Děkujeme, za zpětnou vazbu Smile

-------------
Martin Folber

Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 13.led.2011 v 14:27
Ta instalace bude nějaká narušená - obě složky jsou za normálních okolností přidány do prohledávaných cest už přímo instalačním programem.

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz emea.support.arkance.world)

Datum odeslání: 13.led.2011 v 15:42
Ano, to jsem cekal. Nicmene to bylo uz od instalace, ktera probehla bez zadne chybove hlasky.
Jinak prakticky vse fungovalo. Pokud se Civil spusti v rezimu MAP nebo CIVIL, tak vse bylo v poradku.
Prisel jsem na to tak, ze jsem chtel spustit pracovni plochu MAPu ( MAPWSPACE ) - to byla dalsi vec, ktera nechodila, nicmene to me nijak netrapilo. Pri zadani prikazu MAPWSPACE to hlasilo, ze to nevidi nejaky ARX modul a DLL, ktere jsem pak nasel v techto cestach. Pak to zacalo chodit.

Vytisknout stránku | Zavřít okno