Vytisknout stránku | Zavřít okno

Zasekávání kurzoru - ACA2011

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=11018
Datum vytištění: 13.kvě.2026 v 05:05

Téma: Zasekávání kurzoru - ACA2011
Odeslal: Luki.c
Předmět: Zasekávání kurzoru - ACA2011
Datum odeslání: 31.kvě.2010 v 09:24
Dobrý den,
potřeboval bych pomoci s rozhřešením problému s novým autocadem 2011. Nový výkres vždy vytvářím ze šablony, kterou už používám 3 roky. Šablona obsahuje bloky apod. V nové verzi se mi pokaždé stane to, že když nějaký blok začnu editovat v režimu úprav a pochopitelně na konci úprav uložím a zavřu, tak se mi začne na ploše zakousávat kurzor třeba i o 2cm (obrazně). Takhle se bohužel nedá pracovat a vede to k uzavření aplikace a znovuspuštění. Pak mohu plynule pokračovat dále. Co s tím ? V předešlých verzích jsem se s tím nesetkal..

Teď jsem přišel na to, že se nemusí uzavírat celý autocad, stačí pouze výkres.

Díky Lukáš

Odpovědi:
Datum odeslání: 31.kvě.2010 v 09:41
Při izolaci objektů, a nemusí to být ani blok, to dělá taktéž.

Odeslal: jirka.h
Datum odeslání: 31.kvě.2010 v 10:44
Taky se mi to stává po editaci bloku, ale ne od acadu 2011, ale už řadu let. Někdy pomůže jen znovuotevřít výkres, někdy stačí i regenerace, ale často musim znovu spustit Autocad Confused

Datum odeslání: 31.kvě.2010 v 12:43
Původně odeslal(a) jirka.h jirka.h napsal(a):

Taky se mi to stává po editaci bloku, ale ne od acadu 2011, ale už řadu let. Někdy pomůže jen znovuotevřít výkres, někdy stačí i regenerace, ale často musim znovu spustit Autocad Confused

Regenerace na to funguje jen občas, když přepnu do rozvržení a zpět tak to zase běží normálně, ale toto se mi vůbec nelíbí...proč bych měl dělat další úkony navíc.

Vytisknout stránku | Zavřít okno