Vytisknout stránku | Zavřít okno

Aktivace Inventoru "na doma"

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=11104
Datum vytištění: 15.kvě.2026 v 21:54

Téma: Aktivace Inventoru "na doma"
Odeslal: IvoBe
Předmět: Aktivace Inventoru "na doma"
Datum odeslání: 16.čer.2010 v 06:04
Dobrý den,

jaký je v tuto chvíli správný postup aktivování Inventoru při instalaci pro použití doma ? Máme subscription, podmínky licence pro takovéto používání jsou mi jasné a budou splněny.

Děkuji za radu.

-------------
Ivo Bešťák

Odpovědi:
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 16.čer.2010 v 17:06
Přeposílám odpověď od kolegů ze supportu:

Pokud máte lokální (SLM) licenci, stačí jen nainstalovat se stávajícím sériovým číslem na domací počítač a aktivovat.
V případě síťové (NLM) licence je nutné vyplnit formulář a zaslat na Autodesk (viz Subscription Center), který vám pošle speciální sériové číslo, které použijete pro instalaci na domácím počítači.

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)

Odeslal: Matejka TTS
Datum odeslání: 17.čer.2010 v 09:12
Na instalaci Inventoru 2010 jsme měli pozvaného technika z D****u a ten tady dělal nějaká kouzla, že zadal jako sériové čilo nuly a potom nějak aktivoval domácí verzi.

Máme lokální licence.

Nyní nám přišel Inventor 2011 s jediným sériovým čislem, s tím že je na štítku No. of Seats: 4

Mám tedy tohle číslo použít i při domácí instalaci?

Děkuji

-------------
Matějka
TTS energo s.r.o.

Odeslal: Jiří Šeda
Datum odeslání: 17.čer.2010 v 09:38
Ano, v případě lokální instalace použijete toto SN ze štítku a provedete instalaci a autorizaci.

S pozdravem

Odeslal: Matejka TTS
Datum odeslání: 17.čer.2010 v 09:39
I na domácích počítačích?

-------------
Matějka
TTS energo s.r.o.

Datum odeslání: 17.čer.2010 v 10:03
Jistě. Pokud byste měl s autorizací problém, obraťte se na support, lze udělat autorizaci i přes dealera.

S pozdravem

Odeslal: IvoBe
Datum odeslání: 17.čer.2010 v 10:47
Potvrzuji pro lokální licenci postup "kolegů ze supportu". Prostě jsem to nainstaloval, zadal seriové číslo a klíč z krabičky  a aktivovalo se to Wink. Docela by mě zajímalo, kolikrát se to dá udělat a co budu dělat, až si domů pořídím výkonnější počítač...

-------------
Ivo Bešťák

Datum odeslání: 17.čer.2010 v 10:56
Na to známe přesnou odpověď Wink

Dá se to udělat dvakrát, při třetí aktivaci se zobrazí hláška, že jste překročili počty aktivací. Je to kvůli bezpečnosti. Poté se musí autorizace provádět přes dealera.

S pozdravem

Vytisknout stránku | Zavřít okno