Vytisknout stránku | Zavřít okno

vyhledávání a čištění ve Vault 2011

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Data management, PDM/PLM
Popis fóra: Otázky k Autodesk Vault, PLM 360, BIM 360 Docs, A360 Team, Buzzsaw a dalším data- a document-management aplikacím pro produkty Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=11283
Datum vytištění: 06.čer.2025 v 17:39

Téma: vyhledávání a čištění ve Vault 2011
Odeslal: Matejka
Předmět: vyhledávání a čištění ve Vault 2011
Datum odeslání: 27.čvc.2010 v 10:17
Dobrý den,
mám problém s vyhledáváním ve Vaultu. Zadám vyhledat soubor částí názvu souboru a nedostanu žádný výsledek. Přesněji řečeno někdy ano a někdy ne. Viz příloha

Druhý dotaz je,
jestli je možné, aby se při čištění smazala i nejnovější verze souvisejících souborů. Např. mám sestavu1, která má 11 verzí a vedle sestavu2, která má 3 verze. Sestavy jsou nějakým způsobem propojeny. Čistím postupně sestavu1 (prví verzi, druhou..) až mi zůstane jen verze 11. Smaže se mi tím sestava2? Buďto jsem totální magor, nebo mi z voltu zmizeli některá data. Jediné čím se to mohlo stát je čištění, které jsem nedávno prováděl.

uploads/20100727_101643_vyhledavani_Vau.zip" rel="nofollow - uploads/20100727_101643_vyhledavani_Vau.zip

Odpovědi:
Odeslal: horalek
Datum odeslání: 27.čvc.2010 v 11:06

v případě čištění databáze se vytváří protokol o čištění. Pokud jste si ho uložil, pak to v něm najdete.

Co se týká vyhledávání, pak se definují vlastnosti pro  "rychlé" hledání, v rámci rychlého vyhledávání je standardně nastaveno číslo součásti. Název souboru nemusí být nastaven. Jedná se o nastavení vaultu.

víc asi přes náš support

Odeslal: Matejka
Datum odeslání: 27.čvc.2010 v 11:09
takže je možné, že se tímto způsobem při čištění smaže i podlení verze související sestavy? Protokol pochopitelně nemám

podle nastavení vlastností by se název měl hledat. Pokud vrtám do správného místa

BTW: není nějáká záplata na hledání ve Vaultu? od instalace verze 2011 mám problémy i s pokročilým hledáním. Dostávám na stejný dotaz jiné výsledky než kolega ve stejném úložišti

Odeslal: horalek
Datum odeslání: 27.čvc.2010 v 11:14
To si nemyslím. Postupem, který jste popsal nelze vyčistit poslední verzi.
Spíš bych si tipnul na smazání.

Vytisknout stránku | Zavřít okno