Vytisknout stránku | Zavřít okno

styl tabulky

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=11446
Datum vytištění: 22.dub.2026 v 01:17

Téma: styl tabulky
Odeslal: Luki.c
Předmět: styl tabulky
Datum odeslání: 03.zář.2010 v 07:58
Dobrý den, může mi někdo prosím poradit, co dělám špatně ? Vytvořím styl tabulky, kde přednastavím styl písma (používám stejný v celém výkresu, takže zvolím PÍSMO "A" to má výšku 2,5mm a font SIMPLEX) a když vytvořím tabluku v tomto vytvořeném stylu, tak je stejně všechno jinak, pismo je přednastaveno na STANDARD s jinou výškou.
Díky

Luki.c

Odpovědi:
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 03.zář.2010 v 08:25
To je divné - ověřeno na Architecture 2011 CZ a zdá se že to funguje jak má. Jste si jist, že ten styl písma máte přepnutý pro Záhlaví, Název i Data tabulky? (viz selectbox vpravo nahoře v dialogu Upravit styl tabulky)

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)

Datum odeslání: 03.zář.2010 v 08:36
Děkuji, problém vyřešen. Nezměnil jsem styl písma u záhlaví, názvu a dat tabulky zároveň. Budu si to pamatovat.

Díky
Luki.c

Datum odeslání: 03.zář.2010 v 08:44
A jesště něco přece k tabulkám.....vždycky se vytvoří tabulka do měřítka 1:1 ? I když mám nastaveno třeba 1:20. Zatím to dělám tak, že tabulku musím zvětšit v měřítku.(dodám ještě že všechno dělám v poznámkách)

Odeslal: mnementh
Datum odeslání: 03.zář.2010 v 08:47
V mém případě používím tabulky pouze ve výkresovém nikoliv modelovém prostoru. Tím odpadá jakákoliv nutnost je zvětšovat.

Odeslal: alda
Datum odeslání: 03.zář.2010 v 09:38

Zdravím.

Připojím se v tomto vlákně se svým problémem.

Pokud chci přidat styl buňky v již používaném stylu tabulky, začnou se mi přepisovat již nadefinované styly a nevytváří se nové. V nově vytvořených a nepoužívaných stylech tabulky je vše v pořádku. Dá se to řešit?

Díky.

Vytisknout stránku | Zavřít okno