Vytisknout stránku | Zavřít okno

Nelze změnit barvu nové hladiny (AutoCAD 2007)

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=11573
Datum vytištění: 23.dub.2026 v 03:35

Téma: Nelze změnit barvu nové hladiny (AutoCAD 2007)
Odeslal: jamecik
Předmět: Nelze změnit barvu nové hladiny (AutoCAD 2007)
Datum odeslání: 28.zář.2010 v 22:29
Dobrý den všem,

u mého AutoCADu 2007 mi zničehonic nastal problém: Vytvořím si další novou hladinu, můžu si jí pojmenovat, změnit tloušťku a typ čáry... ale nemůžu jí změnit barvu!Cry Po vybrání barvy a kliknutí OK se nic nezmění, barva je stejná jako předtím. Zůstává jí barva, jako měla hladina, která byla označená při vytváření nové hladiny. U ostatních hladin, které už jsem měl vytvořené dříve, můžu barvu změnit normálně - problém je pouze u nově vytvářených hladin.
Děje se mi to jen u jednoho výkresu, ale stejný problém jsem měl nedávno na jinem počítači u jiného výkresu. Předtím ale problém zmizel stejně rychle a nepochopitelně, jako vznikl.

Prosím, pomozte. Předem díky!

Odpovědi:
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 28.zář.2010 v 23:28
Nepochází ten DWG výkres z nějakého non-Autodesk programu nebo není jiným způsobem poškozen?

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)

Datum odeslání: 28.zář.2010 v 23:37
Vůbec ne, kreslím ho celý na svém počítači a neměl jsem žádné problémy... až do teď.

Odeslal: Kosík
Datum odeslání: 29.zář.2010 v 08:27
Přeji příjemný den
nemáte tu entitu v nové hladině nakreslenou s barvou "natrvdo"?
Jan Kosík

Datum odeslání: 29.zář.2010 v 18:58
Nevím sice, co přesně tím myslíte, ale myslím, že nemám. Zatím jsem ale zkoušel otevřít svůj soubor na jiném počítači ve stejné verzi AutoCADu, a tam vše funguje normálně. Zkusím tedy na svém počítači AutoCAD přeinstalovat a uvidím, jestli se to spraví.
Zatím díky za (i když bohužel neúspěšnou) pomoc.

Dominik Mec - jamecik

Datum odeslání: 29.zář.2010 v 21:11
Hurá!
Po přeinstalování všechno vypadá dobře, funguje jako kdysi...Smile Doufám, že to nějakou dobu vydrží.

Vytisknout stránku | Zavřít okno