Vytisknout stránku | Zavřít okno

knihovna obsahového centra

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=12010
Datum vytištění: 17.kvě.2026 v 05:53

Téma: knihovna obsahového centra
Odeslal: Lukáš Záruba
Předmět: knihovna obsahového centra
Datum odeslání: 23.pro.2010 v 11:55
dá se publikovat do knihovny obsahového centra sestava? mám pneuválec s volnou pístnicí omezenou jen dotikovou sadou a rád bych ji měl v oc tak aby se po vložení do sestavy pístnice volně pohybovala.

-------------
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.

Odpovědi:
Odeslal: Cheff
Datum odeslání: 28.pro.2010 v 09:03
Obávám se, že nelze. Kdysi jsem měl ideu na vkládání sestav z OC, po jisté době (a zjištění marnosti této myšlenky) jsem toto opustil a vytvořil si do projektu vlastní "knihovnu", odkud byly patřičné sestavy čerpány. Tyto přecházely z jednoho projektu na druhý...

Jak jinak obejít tuto "volnost" sestavy jsem nepřišel. Ač jsem to zkoušel všelijak (ipt. na několik způsobů, nějaké ty i-setavy) - šlo mi o možnost rychlé tvorby rozměrových modifikací pro "typový" výkres. Bohužel vhodné řešení bez závěrečné ruční práce mne nenapadlo. 

Odeslal: Radomír Žvak
Datum odeslání: 05.led.2011 v 20:19
Dobrý den,
ano, do obsahového centra se publikují pouze jednotlivé součásti, které se pak komponují do případných sestav.

Publikování celé sestavy do obsahového centra není možné.

-------------
Radomír Žvak
CAD Studio a.s.

Vytisknout stránku | Zavřít okno