Vytisknout stránku | Zavřít okno

Tabulka

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=1216
Datum vytištění: 25.dub.2026 v 01:41

Téma: Tabulka
Odeslal: PeterCAD
Předmět: Tabulka
Datum odeslání: 10.srp.2005 v 10:45
Nazdarek, nejaxe mi v 2005 nedari pridat radek/sloupec do tabulky. Dle napovedy staci v bunce zmacknout prave tl a vyjede nabidka s pridanim radku nebo sloupce, ale nefungujeto...

Odpovědi:
Odeslal: Pepa
Datum odeslání: 10.srp.2005 v 10:56
zkuste nastavit PICKFIRST na 1

Datum odeslání: 10.srp.2005 v 11:34
to neni tim, vypise mi to spoustu jinych moznosti a formatovani, ale nikde zadna nabidka na vlozeni radku.

Datum odeslání: 10.srp.2005 v 12:06
mně to při PICKFIRST 1 funguje - rozbalí se nabídka - viz přiložený obrázek

Datum odeslání: 10.srp.2005 v 12:09
nemáte přitom náhodou puštěné okno textového editoru?Nesmí být v běhu žádný příkaz - zkuste nejdřív Esc (nebo radši 2x), pak levým klepnou do buňky (ouzluje se), pak to pravé myšítko

Datum odeslání: 11.srp.2005 v 16:09

DIK VSEM,

uz vim cim to je - mel jsem jinak nastavene prave tlacitko mysi (opakovani posl. prikazu a enter...)

ale i tak dik

Datum odeslání: 12.srp.2005 v 06:40
To jste ještě zvyklý z nějaké "dvanáctky", ne? Marně se snažím přesvěčit šéfa, aby si nastavil pravé myšítko na vyvolání nabídky, taky tam má ENTER a pak se občas diví, že mi cad dělá něco trošku jinak než jemu, že si musí pro kopíruj s referenčním bodem do roletky, že si musí pro vlož roletky, ... Prý "zvyk je železná košile" a "starýho psa..."
Ale jinak PICKFIRST musí být 1

Datum odeslání: 12.srp.2005 v 10:47

jojo, stara skola  (zkusimse preskolit na 'nove' nastaveni)...o PiCKFiRST nemluvim, to je jasne-vzdycky ho mam na 1...

Datum odeslání: 12.srp.2005 v 11:02
to já zas na 0, přehazuju jen když potřebuju RYCHLE VYBRAT SOLID a pak ho dát DOSPOD. Hodně používám zkratkové příkazy a vadí mi, když se mi povede něco (třeba neúmyslně) ouzlovat, pak chci posun a už to je někde jinde..

Vytisknout stránku | Zavřít okno