Okamzite vykonanie vazby
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=12476
Datum vytištění: 24.dub.2026 v 10:40
Téma: Okamzite vykonanie vazby
Odeslal: Ľubomír Pápay
Předmět: Okamzite vykonanie vazby
Datum odeslání: 15.bře.2011 v 13:04
Pekny den, zrazu mi v zostave prestalo fungovat automaticke zobrazovanie zadanej vazby. Teda, pridam k partu nejaku vazbu, vazba sa vykona ale vizualne nie...part skoci na svoje miesto az ked mu tam troska pomozem mysou...Grafiku mam certifikovanu aj dostatocne vykonnu... Ide o Inv. 2009. Pri inych zostavach to samozrejme funguje normalne, dokonca aj v tej do ktorej som vlozil tu problematicku...V nastaveni som neobjavil ziadne rozdiely... Najcharakteristickejsou vlastnostou problemovej zostavy by mohlo byt to, ze je v nej mnoho poli... Vdaka za radu
------------- Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012
|
Odpovědi:
Odeslal: flesar
Datum odeslání: 15.bře.2011 v 14:31
Máte zatrženo zobrazení vazby?

Předpokládám že ano. Už jsem se s tím myslím také setkal. Občas mě zlobily odvozené a zrcadlené díly.
|
Datum odeslání: 15.bře.2011 v 15:07
Ano mam...
Inventor 2009,2012
|
Odeslal: horalek
Datum odeslání: 15.bře.2011 v 22:14
|
Prověřte, zda nemá vazba více řešení. Např. se posouvá i součást ke které vazbíte. Zkuste dočasně ukotvit díly, ke kterým vazbíte. Pomocí volby "pevné" (pravé tlačítko u myši na vybraném díle/sestavě).
|
Datum odeslání: 15.bře.2011 v 22:22
Nie, nie...väzby su jednoznačné, jednoduché.... ale už sa to samo spravilo po totálnom reštarte stanice... Zase sa ukázalo že najúčinnejší a zároveň najjednoduchší krok pri riešení neočakávaného problému je reštart počítača...Ak to nezaberie, až potom sa treba začať trápiť... Aj tak vďaka za rady
Inventor 2009,2012
|
|