Chybějící panel Vault
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=12842
Datum vytištění: 24.čvc.2026 v 23:54
Téma: Chybějící panel Vault
Odeslal: ssmiga
Předmět: Chybějící panel Vault
Datum odeslání: 10.kvě.2011 v 07:11
V záhlaví panelu prohlížeče stromu historie se přepínáme z modelu na Vault, když chceme pracovat s úložištěm z Inventoru. Na jednom z počítačů (Win7 64, AIS 2010) se nám přestala položka Vault objevovat. Vypínání a opětovné načítání doplňku nepomáhá, restrarty taktéž. Vault Explorer mimo Inventor funguje. Problém přetrvává již několik dnů. Obracím se s prosbou o radu na ty, kteří už podobný problém řešili a úspěšně vyřešili (pokud možno bez přeinstalace inventoru ). Děkuji a zdravím.
|
Odpovědi:
Odeslal: Seiner
Datum odeslání: 10.kvě.2011 v 07:29
Jen pro ujištění, pracujete s projektem úložiště?
------------- Vítězslav Seiner
Chrudim
|
Datum odeslání: 10.kvě.2011 v 07:31
|
Ano, problém se projevuje u všech otevřených projektů...
|
Odeslal: Pavel Žáček
Datum odeslání: 10.kvě.2011 v 08:01
Když mi zmizel nějaký panel v Inventoru, tak se mi osvědčilo obnovit původní nastavení. NÁSTROJE - VLASTNÍ NASTAVENÍ - OBNOVIT VŠE. Pokud máte nějaké vlastní úpravy v panelech, tak o ně přijdete. Ale už jsem to s úspěchem použil, pokud se mi nějaký panel neobjevoval, např. po pádu Inventoru.
------------- Pavel Žáček
|
Odeslal: dusek
Datum odeslání: 10.kvě.2011 v 17:16
již jsem se tímto také setkal, už si přesně nepamatuji čím to bylo, ale podíval bych se ještě do nastavení projektu, jestli je v Inventoru správně nastaven projekt.
------------- Václav Dušek
|
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 10.kvě.2011 v 17:36
Zkuste dva příbuzné tipy pod dotazem (7471, 7845).
------------- Vladimír Michl (moderátor) ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world (podpora viz emea.support.arkance.world)
|
Datum odeslání: 11.kvě.2011 v 10:16
Problém vyřešen - skutečně to bylo nastavením projektu, kdy se nějakým nedopatřením nevědomky nastavila možnost jednouživatelský. U nových projektů už tato volba zůstávala jako výchozí a problém se opakoval, takže to vypadalo, že projektem to není. Děkuji všem za rady .
|
|