Vytisknout stránku | Zavřít okno

Textury

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=13065
Datum vytištění: 13.kvě.2026 v 09:16

Téma: Textury
Odeslal: dusek
Předmět: Textury
Datum odeslání: 16.čer.2011 v 10:51

Dobrý den,

dle chytrého tipu číslo DSK-11/05-00371 jsme chtěli použít textury na Win XP, bohužel v návodu není uvedeno umístění souborů, tak jsme to vzali přes vyhledávač a umístili soubory do adres uvedených v přiloženém obrázku. Když jsme chtěli model zařadit do Vaultu, tak nám to vyhodilo chybovou hlášku viz. obrázek v příloze. Můžete mi poradit kam soubory nahrát případně co s tím? Na Win 7 to pracuje bez problémů.

Děkuji,

Václav Dušek

-------------
Václav Dušek

Odpovědi:
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 16.čer.2011 v 13:27
Záleží jestli chcete textury ukládat do Vaultu nebo je brát jako systémové knihovny. Cesty pro textury jde nastavit, ale v principu se liší knihovna textur aplikace (=Inventoru) a knihovna textur konkrétního projektu. Přepínáte mezi nimi v dialogu "Výběr textury".

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)

Odeslal: dusek
Datum odeslání: 16.čer.2011 v 14:25
Textury do Vaultu ukládat nechci, ale chci zařadit díl, který má texturu. Když jsem to udělal ve Win 7 dle návodu, tak mi to zařazuje v pohodě, textury nejsou uloženy v složce projektu, jsou uloženy dle návodu. Když to chtěl udělat kolega na Win XP, tak jsme už na začátku narazili na to kam textury nahrát. Někam jsme to nahráli, Inventor to našel, ale už nám to nejde zařadit do Vaultu. Nechápu, že ve Win 7 to funguje v pohodě a v XP jsme ani nedohledali složky kam to umístit dle návodu v tipu ...

-------------
Václav Dušek

Vytisknout stránku | Zavřít okno