Vytisknout stránku | Zavřít okno

Tloušťka čar při tisku a 3Dconnexion

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=13652
Datum vytištění: 15.čer.2026 v 19:56

Téma: Tloušťka čar při tisku a 3Dconnexion
Odeslal: Charlee
Předmět: Tloušťka čar při tisku a 3Dconnexion
Datum odeslání: 04.říj.2011 v 09:14

Zase jsme u nás v kanceláři narazili na chybu, která se v Inventoru drží asi už 5 verzí. Když se při tisku pohne výkresem pomocí zařízení 3Dconnexion, všechny čáry se vytisknou tence. Na verzi zařízení nezáleží, stalo se to u cadmanu, spaceballu aj spacepilotu, dokonce ve WinXP 32bit a Win7 64bit.

Vždy se to stane omylem, ne že by jsme chtěli hýbat výkresem při tisku, ale občas se to nechtě stane už 5 let.

Nepotřebuji radu nebo pomoc, jen by mě zajímalo, zda i někomu dalšímu se to stává?

-------------
Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.

Odpovědi:
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 04.říj.2011 v 11:27
To je velmi zajímavá chyba, opravdu existuje. Hlásili jste ji Autodesku nebo na 3dconnexion?

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz emea.support.arkance.world)

Odeslal: Charlee
Datum odeslání: 04.říj.2011 v 13:27
Zatím jsem ji nehlásil, moc mě to netrápilo.

-------------
Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.

Odeslal: mr.chain
Datum odeslání: 07.říj.2011 v 13:08
Dobrý den, já tuto chybu osobně pozoruji již od AI2009, tehdy jsem ji také hlásil. Nicméně náprava nepřišla, a tak u nás 3D myši plní pouze funkci předražených těžítek.
Rady jako novější firmware, updaty, upgrady a servispacky nepomohly.
V podstatě po přechodu na novou verzi AI vyzkoušíme a odpojíme...

Ale jako to dárek od Dagisu to potěšilo.:-)

Jestě bych dodal, že u nás se problém neomezuje pouze na tisk, ale také na modelování a praci s výkresy.

-------------
Nejsem konstruktér, jsem obkreslovač...

Vytisknout stránku | Zavřít okno