Vytisknout stránku | Zavřít okno

HP EliteBook 8760w

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: CAD - obecně
Název fóra: CAD hardware
Popis fóra: Otázky hardware, PC, pracovní stanice, grafické karty, plotry, 3D tiskárny a periferní zařízení, 3D myši, skenery a tiskárny, výrobci HW (HP, Dell, IBM...)
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=13726
Datum vytištění: 04.kvě.2026 v 10:03

Téma: HP EliteBook 8760w
Odeslal: slki
Předmět: HP EliteBook 8760w
Datum odeslání: 13.říj.2011 v 21:47

Zdravím,

má niekto skúsenosti s fungovaním Inventoru 2010 na notebooku:

Mobilní pracovní stanice HP EliteBook 8760w (LG673EA)

Ide mi o vacsie adaptivne zostavy - 600 a viac dielov. 

Dakujem za tipy

-------------
kimi

Odpovědi:
Odeslal: dusek
Datum odeslání: 13.říj.2011 v 22:47
Mám EliteBook 8540w, 4 jádra, 8 GB, Win 7 (64 bit), procesor i7, pracoval jsem na něm s Inventorem 2011 a teď 2012 se sestavami 1000 a více dílů a ntb to utáhne to v pohodě. V tomto problém nemám. Jedinou chybu, co to má je, že pokud vyndám nabíječku a znovu ji připojím, tak z 90% případů se mi počítač zasekne. O problému se obecně ví, nikdo ale neví co s tím. Pokud můžu doporučit, šel bych do počítače s 8 jádry. Sice to není nějak extra znát, ale pokud pracujete na 8 jádrech a přejdete na 4, tak to pocítíte. :-) Pak bych doporučil rovnou koupit chladící podložku. Ten můj dost hřeje a po zakoupení podložky se to dost podstatně zlepšilo.

-------------
Václav Dušek

Odeslal: flesar
Datum odeslání: 14.říj.2011 v 07:26
Původně odeslal(a) dusek dusek napsal(a):

... Pokud můžu doporučit, šel bych do počítače s 8 jádry. Sice to není nějak extra znát, ale pokud pracujete na 8 jádrech a přejdete na 4, tak to pocítíte...

Dovolím si malou poznámku. Řekl bych že Inventor 2010 nebude podporovat více jader procesoru při běžné práci (jen při renderu nebo simulacích). Takže si myslím, že 8 jader je zbytečnost.

Odeslal: slki
Datum odeslání: 14.říj.2011 v 20:04
Dakujem Vam za info

-------------
kimi

Vytisknout stránku | Zavřít okno