Vytisknout stránku | Zavřít okno

Kritická chyba

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=140
Datum vytištění: 13.kvě.2026 v 06:38

Téma: Kritická chyba
Odeslal: Hrnčíř
Předmět: Kritická chyba
Datum odeslání: 04.lis.2004 v 07:47
Dobrý den,
včera při použití příkazu Vlastnosti v Autocadu 2004 cz(delší dobu jsem tento příkaz nepoužil) mi autocad vytvořil chybovou hlášku a ukončil činnost. Při dalších pokusech na jakémkoliv otevřeném i pokusně vytvořeném výkresu se to opakuje. Tento problém se už jednou vyskytl a po  nainstalování Servis Packu 1 byl problém odstraněn a příkaz vlastnosti fungoval bez problémů. 
Zde uvádím popis hlášky:
Autocad-Ukončení s chybou
KRITICKÁ CHYBA: Unhandled Acces Violation Reading 0x72624f63 Exception at 63177dd8h
Poraďte prosím co s tím dělat.

ing. Hrnčíř Eduard
Fosfa Břeclav

Odpovědi:
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 04.lis.2004 v 08:52
Záleží zda to dělá jen u konkrétních výkresů nebo vždy - ale kontaktujte mailto:support@xanadu.cz - support@xanadu.cz

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)

Odeslal: Hrnčíř
Datum odeslání: 06.led.2005 v 08:43

Po delší době se vracím k tomuto problému, neboť jsem zjistil příčinu.

Mám operační systém Windows XP SP1, Autocad 2004 CZ + Mechsoft. Pak jsem nainstaloval zkušební verzi Autodesk Inventor Professional 8. Po uplynutí zkušební doby jsem inventor opět odinstaloval a tímto přestal v Autocadu fungovat příkaz Vlastnosti a to u všech výkresů i nových a rovněž v programu MS Word zmizeli některé fonty. Když jsem provedl obnovení systému před odinstalaci Inventoru, příkaz Vlastnosti v Autocadu zase fungoval a fonty ve Wordu se opět objevili.

Otázka: jde Inventor nějak odinstalovat, aby nevznikl uvedený problém?

Děkuji za případné odpovědi. 

Vytisknout stránku | Zavřít okno