Vytisknout stránku | Zavřít okno

Export kusovníku

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=14293
Datum vytištění: 09.čer.2026 v 22:23

Téma: Export kusovníku
Odeslal: Nikky
Předmět: Export kusovníku
Datum odeslání: 13.led.2012 v 10:58
Dobrý den,
chci se zeptat, zda je možné přednastavit cestu, kam chceme vždy kusovník ukládat a taky formát do jakého exportujeme kusovník.

Děkuji V.

Odpovědi:
Odeslal: hoboj
Datum odeslání: 13.led.2012 v 18:13
Záleží především, jak to máte nastaveno. Pokud máte defaultní nastavení při označení kus. a poté kliknutí pravým tlačítkem myši se zobrazí nabídka kde dáte export a zeptá se Vás to na cestu. Další možností je vybrat z této nabídky Bill Of Material... a dáte export a zeptá se Vás to na cestu uložení. 

Leda mě napadá, jestli pro tento export vytvořit makro, které by to automaticky vybralo cestu...

Pěkný den.

-------------
Vojtěch Visingr

Odeslal: Nikky
Datum odeslání: 19.led.2012 v 14:20
Při označení kusovníku dám pravé tlačítko a v nabídce vyberu exportovat... Otevře se tabulka export kusovníku. Tam bych potřebovala, aby byla vyplněna složka určená pro export.. (nyní se pokaždé zobrazuje jiná podle umístění souboru).
A nyní mám předvoleno uložit jako Microsoft Excel 5,0/97 (.xls), to bych také chtěla trvale změnit na jiný typ souboru.
Je to možné..

Děkuji za předchozí reakci
V.

Odeslal: hoboj
Datum odeslání: 19.led.2012 v 22:28
Dobrý den,
takovéto nastavení přímo nejde, ale nejsem si jistý. Je to přímo naprogramované v inventoru. 

Jediné podle mě by se dalo na to vytvořit makro, které by se nastavilo, tak aby Vám upravovalo vše, jak potřebujete. Wink

-------------
Vojtěch Visingr

Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 19.led.2012 v 22:37
Ano, tuto funkci si můžete přizpůsobit dle libosti pomocí API nebo iLogic.

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz emea.support.arkance.world)

Vytisknout stránku | Zavřít okno