Vytisknout stránku | Zavřít okno

Tisk podélného profilu ze silniční šablony

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Civil 3D, Map, InfraWorks, GIS
Popis fóra: Otázky kolem mapových a GIS aplikací AutoCAD Map 3D, Civil 3D, Raster Design a InfraWorks
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=14737
Datum vytištění: 03.čvc.2026 v 23:21

Téma: Tisk podélného profilu ze silniční šablony
Odeslal: _vlk
Předmět: Tisk podélného profilu ze silniční šablony
Datum odeslání: 16.bře.2012 v 12:46
Dobrý den,
mám vytvořen podrobný podélný profil na základě silniční šablony CadStudia. Popisky směrových poměrů, kóty nivelety, .... jsou zobrazeny červeně. Když dám tisk (nebo náhled tisku),  jsou černé. 
Je nějaký fígl, jak rychle a jednoduše dosáhnout červené barvy? Mám na mysli něco jiného, než nastavení barvy každé komponenty stylu proužku, anebo než rozbití a ruční nastavení barvy. 
Díky za každý nápad.

Odpovědi:
Odeslal: martinfolber
Datum odeslání: 16.bře.2012 v 12:56
Dobrý den,
a jak tisknete? Přes vlastnosti hladin nebo přes soubory .CTB? Nemáte tam náhodou nastavený Monochrome.ctb?

-------------
Martin Folber

Datum odeslání: 16.bře.2012 v 13:49
Tisknu přes .CTB.
Třeba  niveleta, nadpis proužku, graf směrových poměrů - jsou červeně. Jen popisky černě.

Datum odeslání: 16.bře.2012 v 13:55
Mně se to chová korektně, kterou verzi šablony máte. Nechcete mi ten výkres raději poslat přes Helpdesk? Raději pomocí eTransmitu...

-------------
Martin Folber

Datum odeslání: 16.bře.2012 v 14:17
Posláno přes Helpdesk.

Datum odeslání: 16.bře.2012 v 15:29
Pro ostatní, pan kolega Vlk má bohužel pravdu. Za mou aktivitu ve zjednodušování hladin jsem byl Autodeskem potrestán. Ještě to budu řešit. Nejrychleji to opravíte, kliknutím na zlobivý proužek a v ACAD vlastnostech nastavíte natvrdo barvu.

-------------
Martin Folber

Vytisknout stránku | Zavřít okno