Vytisknout stránku | Zavřít okno

Design Assistant

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=14786
Datum vytištění: 01.čer.2026 v 20:25

Téma: Design Assistant
Odeslal: dusek
Předmět: Design Assistant
Datum odeslání: 23.bře.2012 v 11:31
Dobrý den,

potřebuji něco zkopírovat pomocí Design Assistantu a narazil jsem na problém nastavením okna. Potřeboval bych aby vypadalo jako v tomto videu http://www.youtube.com/watch?v=jXu5spVKtGE, zhruba od druhé minuty. Místo toho mi to zobrazuje jako v obrázku. Víte někdo jak to nastavit? Při pátku na to nemohu přijít. :-(

-------------
Václav Dušek

Odpovědi:
Odeslal: flesar
Datum odeslání: 23.bře.2012 v 12:55
Vám tam chybí jedna ikonka, v tomto případě dost podstatná. A to Správa (Manage).

Odeslal: Martin.Vanecek
Datum odeslání: 23.bře.2012 v 12:57
Dobrý den

Vyzkoušejte spustit design assistant kliknutím prav. tlč. na vrcholovou sestavu (kterou chcete kopírovat)

A vybrat volbu design assistant

S pozdravem Martin Vaněček

Odeslal: flesar
Datum odeslání: 23.bře.2012 v 13:00
Já bych spíš zkontroloval pokyny v nápovědě o možnostech použití:

Správce Design Assistant nelze použít k provedení změn v souborech za následujících podmínek:

• Aktivní projekt je nastaven na poloizolovaný režim.
  • Stav návrhu souboru je nastaven na Uvolněn.
  • Soubor není vydán.
  • Pokoušíte se změnit kopii souboru pracovní skupiny.
  • Atributy souboru jsou pouze ke čtení.

Jestliže potřebujete používat Správce Design Assistant pro poloizolované nebo sdílené projekty, zkontrolujte, že všechny soubory jsou zařazeny. U hlavních a sdílených typů projektů můžete potom změnit typ projektu na jednouživatelský pomocí Editoru projektu a dále ve Správci návrhu provést požadované změny. Po skončení upravte typ projektu zpět na poloizolovaný hlavní nebo sdílený.

Odeslal: dusek
Datum odeslání: 23.bře.2012 v 13:02
tak teď asi budu za blbce, se při pátku dějou divný věci, zapnul jsem to po obědě a ta ikona Správa tam už je!!

-------------
Václav Dušek

Odeslal: Mrázek
Datum odeslání: 23.bře.2012 v 14:13
Pokud spouštíte DA z prostředí Inventoru, neobjeví se ikona správy. Ta je k dispozici pouze tehdy, pokud otevřete DA mimo prostředí Inv. (např. z průzkumníka přes pravé tlačítko).

-------------
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s.
AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018

Odeslal: Martin.Vanecek
Datum odeslání: 23.bře.2012 v 14:15
Přesně tak Wink ještě přidám ze Startu ;-)

Vytisknout stránku | Zavřít okno