cesta z plane ve 3Ds max
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: 3ds Max, Maya, VRED
Popis fóra: Otázky k vizualizačním aplikacím Autodesk 3ds Max, Maya, VRED, M&E Collection, Softimage, mental ray, Mudbox, MotionBuilder, VRED, Character Generator, platforma Autodesk Flow
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=14936
Datum vytištění: 14.srp.2026 v 12:32
Téma: cesta z plane ve 3Ds max
Odeslal: inspektorkojak
Předmět: cesta z plane ve 3Ds max
Datum odeslání: 15.dub.2012 v 12:49
Ahoj, prosím o pomoc při modelování cesty z velkého objektu Plane ve 3D maxu. Jedná se mi o to, že mám vymodelovanou velkou scénu z plane a přesně vyříznutou cestu do plany, kterou musím otexturovat, bohužel se mi nedaří na scénu aplikovat materiál cesty aby se opakoval jelikož jsou polygony různě rozházené a nevím si rady s texturováním. Snad více vysvětlím náhledem. PS ta správně zobrazená cesta by měla výt i na velké plane, ale nedaří se.
Díky za jekékoliv odpovědi i Vaše nápady! IK
|
Odpovědi:
Odeslal: be_em
Datum odeslání: 15.dub.2012 v 13:59
|
Dobre predpokladám, že chcete otexturovať tú vyznačenú líniu na PLANE a nie ten objekt v pravo? Upresnite to, moc nerozumiem otázke. Však ten objekt v pravo máte správne otextúrovaný.
|
Odeslal: inspektorkojak
Datum odeslání: 15.dub.2012 v 14:16
Zdravím, ten objekt vpravo je otexturovaný tak jak bych ho chtěl mít na vyznačené plane vlevo. Problém nastává, když extruduji vyznačenou cestu na plane a chci ji otexturovat tak se textura chová nepřirozeněn a nevytvoří podobnou kopírující cestu jako na ukázce vpravo. Snad jsem to napsal srozumitelněji:)
Díky!
|
|