Vytisknout stránku | Zavřít okno

Začátek a rady

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=15132
Datum vytištění: 20.dub.2026 v 08:19

Téma: Začátek a rady
Odeslal: Sputnik
Předmět: Začátek a rady
Datum odeslání: 19.kvě.2012 v 20:40
Zdravím lidičky. Kdysi jsem pracoval s AutoCADem 06, nebo jak se to jmenovalo a nyní jsem obdržel verzi 2012. Od té doby, co byla 06 jsem to nepoužíval, ale okolnosti jsou nyní jiné. Rád bych si osvěžil paměť a uvítal bych jakoukoliv radu. Mám v plánu vytvořit pár 3D textur pro jednu hru, ale už jsem s tím dlouho nepracoval a ani předtím jsem nebyl nějaký všeználek. Díval jsem se na videa na této stránce, ale bylo by lepší, kdyby tu byl podrobný návod a popř. video jak vytvořit nějaké objekty. Zkusím si zase povzpomínat, ale 6 let je už nějaká doba.

Odpovědi:
Odeslal: Sputnik
Datum odeslání: 19.kvě.2012 v 21:52
Tak 2012 kterou nyní mám je v celku jiná. Udělal jsem základ lodě kterou měl na mysli, ale nemůžu udělat ,,stěny". Ví někdo jak na to? Když tak mi klidně písněte PM o skype. Uvítám každou pomoc.

Odeslal: be_em
Datum odeslání: 21.kvě.2012 v 08:47
Na toto Vám tu nikto neodpovie .... ťažká otázka, treba to špecifikovať podrobnejšie.

Tak či onak, na toto AutoCAD neslúži, som si istý že to čo chcete vytvoriť ani v AutoCAD-e nespravíte, resp. zbytočne sa natrápite. Na modelovanie pre hry skúste iný softvér (napr. 3dsmax) a na vytváranie "3d" textúr vyskúšajte Mudbox (Zbrush, ...)

Vytisknout stránku | Zavřít okno