Vytisknout stránku | Zavřít okno

Obsahové centrum - Inventor 2012

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=15197
Datum vytištění: 25.dub.2026 v 16:33

Téma: Obsahové centrum - Inventor 2012
Odeslal: jardakrucky
Předmět: Obsahové centrum - Inventor 2012
Datum odeslání: 02.čer.2012 v 11:19
Dobrý den,
mám takový drobný problém s obsahovým centrem v inventoru 2012. U součástí z obsahového centra potřebuji aby ve ivlastnostech nebylo vyplněno číslo součásti. Zkoušel jsem z tabulky rodiny číslo součásti namapovat na jinou vlastnost než projekt.číslo součásti - to nepomohlo, číslo součásti pořád vyplněné. Tak jsem zkusil do tabulky rodiny přidat sloupec bez hodnot a ten namapovat na projekt.číslo součásti -  mapování se, samo od sebe po  publikování rodiny prvků , zruší a číslo součásti je opět vyplněné...
Neřešil toto někdo?

-------------
Jaroslav Krucký
Aquacomp Hard s.r.o.
Ledeč nad Sázavou

Odpovědi:
Odeslal: Jan Sedlák
Datum odeslání: 02.čer.2012 v 13:38
Pouhým publikováním součásti do obsahového centra nelze dosáhnout nevyplněného čísla součásti. V případě že vytvořím iSoučást s tabulkou bez vlastnosti číslo součásti tak při publikování je vidět že tam vzniká vlastnost číslo součásti (part number) při definici klíčového parametru. Po publikování je potřeba v editoru obsahového centra na dané rodině přejít do tabulky rodiny a ve vlastnostech sloupce čísla součásti zrušit zaškrtnutí u výrazu.

-------------
Jan Sedlák

Vytisknout stránku | Zavřít okno