Nejde mi vyrenderovat sequence snímků
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: 3ds Max, Maya, VRED
Popis fóra: Otázky k vizualizačním aplikacím Autodesk 3ds Max, VIZ, Maya, VRED, Showcase, M&E Collection, Softimage, mental ray, Mudbox, MotionBuilder, VRED, Character Generator
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=15203
Datum vytištění: 21.kvě.2026 v 10:26
Téma: Nejde mi vyrenderovat sequence snímků
Odeslal: Hollywood7
Předmět: Nejde mi vyrenderovat sequence snímků
Datum odeslání: 03.čer.2012 v 22:48
|
Dobrý den, neví někdo co bych mohl mít za problém když mi nejde vyrenderovat sequence snímků v žádném modu (mental ray, V-ray, maya software, ...) ? Potřeboval bych použít mental ray. Vše se snažim vyrenderovat přes: Render ->Batch render.
Děkuju za odpovědi
|
Odpovědi:
Odeslal: Biolit
Datum odeslání: 04.čer.2012 v 08:16
|
pise ti to nejakou chybovou hlasku? ve ktere fazi ti to odmitne rendrovat?
ikdyz si mozna jses jisty, tak se koukni, jestli vsechny textury maj spravne cesty. Nevim jak u Mayi, ale 3dsmax nebere v cestach ani diakritiku.
|
Datum odeslání: 04.čer.2012 v 12:48
|
Nepíše mi to žádnou chybu, ve spodním okénku jak se tam ukazují provedené příkazy. Tam mi jen rychle přejede 0 -> 100 číslování a řekne, že je hotovo (vyrenderováno). Je pravdou, že v projektu mám jako polygon text s háčkama a čárkama, ale myslím že by to nemělo dělat problém, když to je jako polygon.
|
Datum odeslání: 04.čer.2012 v 16:02
|
To vypada, ze ti to rendruje, ale nejak mimo. A nemas spatne nastaveny ten batch render? ja nevim spatne prirazena rendrovana kamera nebo nenastavena vubec, spatna cesta vystupu atd. hod tu kdyztak screen s nastavenim.
|
Datum odeslání: 04.čer.2012 v 16:39
|
Odkaz na screenshot: http://www.ulozto.cz/xjQ7121/untitled-png
Vždy se mi vyrenderuje pouze jeden snímek a to ten co mam na obrazovce (chová se to jako kdybych to normálně renderoval přes Render the current frame). Potřebuju vyrenderovat celou serii snímků všech 706 frames.
|
Datum odeslání: 04.čer.2012 v 22:09
|
no nevim, nejsem mayista, ale podle toho screenu bych rekl, ze jsi nekde nezadal, ze by se melo jednat o sekvenci snimku. Soudim podle neprosvicene casti tykajici se zacatku a konce sekvence v "render settings" v zalozce "frame range".
|
Datum odeslání: 05.čer.2012 v 11:21
|
Hele moc dík, bylo to tím frame range. Nastavil jsem si tam celou sequenci a facha to jak chci.
|
|