Opakované sdílení náčrtu
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=1570
Datum vytištění: 11.zář.2026 v 22:38
Téma: Opakované sdílení náčrtu
Odeslal: Otasek
Předmět: Opakované sdílení náčrtu
Datum odeslání: 30.říj.2005 v 23:00
Když nasdílím poprvé náčrt - tak vše v pohodě, ale jak ho nasdílet ještě jednou?
------------- používám: ASI9 SP4
Ing. Vladimír Janča
Konstrukce strojů a zařízení
Kvasice
|
Odpovědi:
Odeslal: ssmiga
Datum odeslání: 31.říj.2005 v 06:10
|
To je divné, já to používám běžně a funguje to. Když ho jednou nasdílím, tak ho mohu vyžívat pořád dokola dokud je zapnuta jeho viditelnost. Viditelnost musí být zapnuta.
|
Odeslal: Otasek
Datum odeslání: 31.říj.2005 v 14:37
Aha..bylo to tou viditelností - sem si ji po prvním nasdílení vypnul a nepomohlo ani když byl náčrt označený...připadá mě to trošku postavené na hlavu nu což.. Díky za radu
------------- používám: ASI9 SP4
Ing. Vladimír Janča
Konstrukce strojů a zařízení
Kvasice
|
Odeslal: simlik
Datum odeslání: 01.lis.2005 v 07:14
Zdravím, občas co by se v Inventoru zdálo logické je nelogické, je to jen a jen naprogramováním....proč to tedy dělat jednoduše, když to jde složitě.....
------------- Šimlík Radim
Konstrukce
Rotas Strojírny spol. s r.o.
Rotava
mail-to: simlik@rotas-strojirny.cz
mobil: 777794149
Software: AIP 11
|
Odeslal: Mrázek
Datum odeslání: 01.lis.2005 v 07:56
Mně to až tak nelogické nepřipadá. Naopak by mi přišlo nelogické pracovat s něčím, co nevidím. Proto tam ta možnost zneviditelnění je, aby mi to nepřekáželo. Když si uděláte nový náčrt a zneviditelního ho, tak s ním taky nemůžete pracovat. Proč by se tedy měl sdílený náčrt chovat jinak ?!?
------------- Ing. Zdeněk Mrázek Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018
|
|