Vytisknout stránku | Zavřít okno

Autodesk Vault Basic 2013 - nastavení

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Data management, PDM/PLM
Popis fóra: Otázky k Autodesk Vault, PLM 360, BIM 360 Docs, A360 Team, Buzzsaw a dalším data- a document-management aplikacím pro produkty Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=15710
Datum vytištění: 27.dub.2026 v 21:54

Téma: Autodesk Vault Basic 2013 - nastavení
Odeslal: cadberys
Předmět: Autodesk Vault Basic 2013 - nastavení
Datum odeslání: 19.zář.2012 v 15:07
Dobrý den, součástí instalace studentské verze Inventoru 2013 je i Vault Basic 2013, a rád bych se zeptal, jestli máte někdo nějaké zkušenosti se zprovozněním Data management serveru, IIS ... nebo jestli existuje nějaký návod? zkrátka aby Inventor spolupracoval s Vaultem. Díky, mě se to nepodařilo.

-------------
Lukáš Beran - Schäfer container systems

Odpovědi:
Odeslal: Seiner
Datum odeslání: 19.zář.2012 v 15:24
Zkušenosti tady má jistě mnoho lidí. Já jsem postupně instaloval a zprovozňoval několik ADMS. Ale odpovědět vám můžu asi jen na konkrétnější dotaz.
   Nepodařilo se vám nainstalovat DMS, nebo se k němu nemůžete připojit, nebo je problém jinde?

-------------
Vítězslav Seiner

Chrudim

Odeslal: Seiner
Datum odeslání: 19.zář.2012 v 15:28
Ještě bych dodal, že poměrně častou chybou je práce v default projektu. To není projekt úložiště. Pak Inventor nenabízí možnosti práce s úložištěm - jen OC.

-------------
Vítězslav Seiner

Chrudim

Odeslal: David Nejerál
Datum odeslání: 02.lis.2012 v 11:09
Dobrý den,

návod na instalaci Vaultu je možné nalézt v příručce s názvem Advanced Config Guide, kde je poměrně detailně popsáno co a jak nastavit. Pokud se vám nechce nic nastavovat, tak jen zapněte instalaci a Vault si IIS a .NET Framework nainstaluje sám. Po instalaci IIS proběhne test, který provede základní předinstalační kontroly a řekne Vám co, kde a jak přenastavit.

Vytisknout stránku | Zavřít okno