Neznámý příkaz
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD web, prohlížečů, DWG a DXF, Design Review, Navisworks, nadstavby, Drive a cloud Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=16341
Datum vytištění: 28.čvc.2026 v 07:43
Téma: Neznámý příkaz
Odeslal: Viking
Předmět: Neznámý příkaz
Datum odeslání: 18.pro.2012 v 13:37
|
Nevíte někdo prosím, proč mi zničehonic (podle mě) v Autocadu 2008 hlásí spousta příkazů (např. vlastnosti, odstavcový text, kopírovat vlastnosti, obdélník, ...) po klinutí na ikonu "neznámý příkaz" a co s tím? Díky
|
Odpovědi:
Odeslal: pradl
Datum odeslání: 18.pro.2012 v 16:00
|
Zkoušel jste reinstalaci? Někdy pomůže spuštění pod jiným uživatelem. Nebo zkuste tipy na toto téma.
|
Datum odeslání: 18.pro.2012 v 16:04
|
V tipech jsem našel podobné dotazy, ale podle mě to nesedí na můj problém. Zkoušel jsem jen opravit instalaci, do reinstalace se mi nechtělo, protože mám na Autocad navěšené další programy a nevím, co by to s tím udělalo.
|
Odeslal: Mrázek
Datum odeslání: 19.pro.2012 v 07:32
Kdysi se mi to stalo a mám dojem, že stačilo menu znovu načíst (příkaz čtimenu nebo _menuload). Ale už si nepamatuju, zda to vyřešilo problém úplně nebo zda jsem přece jen nakonec nepřeinstalovával.
------------- Ing. Zdeněk Mrázek Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018
|
Datum odeslání: 19.pro.2012 v 08:15
|
Bohužel také nezabralo, přeinstaluji to tedy. Každopádně děkuji za snahu pomoci.
|
Odeslal: vbehun
Datum odeslání: 19.pro.2012 v 19:54
Možná by stačilo načíst nový (výchozí) uživatelský profil.
------------- =^..^=
|
|