Upgrade na Building Design Suite
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Revit, BIM
Popis fóra: Diskuse k AEC CAD/BIM aplikacím Autodesk Revit, Revit LT, AEC Collection a Building Design Suite, FormIt, Dynamo, BIM 360, Insight 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=16458
Datum vytištění: 10.kvě.2026 v 15:30
Téma: Upgrade na Building Design Suite
Odeslal: Jano K
Předmět: Upgrade na Building Design Suite
Datum odeslání: 09.led.2013 v 10:09
|
Uprgradujem z Revit architecture suite na Autodesk Building Design Suite 2013 Premium edition. Stiahol som si inštalačku zo Subscription centra. Inštalácia končí vždy chybami, a nič nenainštaluje. Mám nainštalovaný AutoCad aj Revit, ale inštalačka si nájde len AutCad, Revit akoby inštalovalo nanovo.
|
Odpovědi:
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 11.led.2013 v 16:29
To je v pořádku že Revit nenajde, v BDS je jiný Revit, tzv. "all-in-one" nebo "one-box" (obsahuje funkce Architecture, MEP i Structure). Jaké chyby vám to hlásí?
------------- Vladimír Michl (moderátor) ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
|
Odeslal: marko10
Datum odeslání: 12.led.2013 v 17:30
|
Zdravím, stejný případ jsem měl i já. Nakonec zvítězila odinstalace veškerých AutoCADů a zůstal mi jen REVIT Architecture. Instalace skončila a zamrzla při instalaci Stuctural detailingu.
|
Odeslal: Marfry
Datum odeslání: 15.led.2013 v 12:33
Zdravím, při instalaci BDS 2013 jsou zapnuty automatické aktualizace všech instalovaných programů a právě aktualizace AutoCAD 2013 SP 1.1 způsobuje, že nedojde k instalaci Autodesk Structural Detailing, případně AutoCAD MEP a celá instalace BDS se buď zruší nebo zamrzne. Řešení, je buď zakázat aktualizace úplně, nebo jen u AutoCADu a aktualizovat až po provedení instalace BDS. Stejný problém při instalaci BDS 2013 nastane i pokud je instalován jen AutoCAD2013 aktualizovaný na SP1.1 (pomůže odinstalace aktualizace SP1.1 před instalací BDS).
|
|