Vytisknout stránku | Zavřít okno

přepsání stylu šablony

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=16488
Datum vytištění: 09.čer.2026 v 22:23

Téma: přepsání stylu šablony
Odeslal: leos.svoboda
Předmět: přepsání stylu šablony
Datum odeslání: 18.led.2013 v 13:24
Dobrý den,

existuje možnost hromadného přepsaní stylu šablony?

Jedná se mi o to, že zákazník požaduje dodání výkresů v DWG... jenže při použití klasické šablony mám všechny čáry černé (v cadu bílé - po exportu)) a on by chtěl zachovat barevné značení které mají zavedené v jejich DWG šabloně...

děkuji,

Leoš

Odpovědi:
Odeslal: hoboj
Datum odeslání: 18.led.2013 v 14:45
Dobrý den,

mělo by to jít pomocí uložit jako->uložit kopii jako-> formát souboru vyberete AutoCAD (*.dwg) a poté dáte options, kde máte možnost si nastavit další věci -> dáte next a tam dole máte načíst AutoCAD šablonu...

Nechte si poslat jejich šablonu, kterou mají vytvořenou a dle které to chtějí mít odevzdané. Nahrajte do nastavení, poté zkontrolujte v AutoCADu, jestli vše sedí, pokud ne-> upravte ještě nastavení při přeuloženíWink

-------------
Vojtěch Visingr

Odeslal: leos.svoboda
Datum odeslání: 18.led.2013 v 15:13
o této možnosti vím, ale efekt téměř žádný - beztak mám vše dle hladin z inventoru :/, netuším dke co blbě konfiguruju :/

Odeslal: hoboj
Datum odeslání: 18.led.2013 v 15:55
Potom tam máte ještě mapovací nastavení, kde lze nastavit jednotlivé čáry,atd. Zkuste tam.

V tom mapovacím nastavení lze také ještě přiřadit šablona AutoCADu, přesněji na čáry a potom v kartě "obecné" možná je jiný překlad a tam nastavíte Barvy-> zatrhnete políčko ;)

-------------
Vojtěch Visingr

Vytisknout stránku | Zavřít okno