Vytisknout stránku | Zavřít okno

Canon BJW3000 problém s pamětí

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: CAD - obecně
Název fóra: CAD hardware
Popis fóra: Otázky hardware, PC, pracovní stanice, grafické karty, plotry, 3D tiskárny a periferní zařízení, 3D myši, skenery a tiskárny, výrobci HW (HP, Dell, IBM...)
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=1660
Datum vytištění: 23.kvě.2026 v 16:40

Téma: Canon BJW3000 problém s pamětí
Odeslal: karf
Předmět: Canon BJW3000 problém s pamětí
Datum odeslání: 17.lis.2005 v 16:23
Dobrý den. Máme plotr canon bjw3000 a dost často se při tisku ze Solid edge v17 vyskytuje problém (zřejmě) s nedostatkem paměti plotru. Máme v něm základní 8MB modul a při tiscích větších výkresů (A2 - A0 s větší husotou čar) plotr hlásí over "flow memoty". Nějak mi ale toto hlášení neni jasné, když windows informují o velikosti tisku v rádu stovek kB. Běžně do 1MB a připadá mi, jako by plotr odmítal přijmout data větší než 1.25MB.
máte někdo s tímto plotrem zkušenosti nebo mi dokázal nějak poradit?
Ovladač používam GARO v 2.4, mam win xp sp1 profi a plotr je připojen přes lpt pot

děkuji

Odpovědi:
Odeslal: jbalis
Datum odeslání: 06.pro.2005 v 16:32

Práve sa rozhodujem zakúpiť BJW 3000 a chcel bysom poznať Váš názor na tento ploter. Zaujíma ma hospodárnosť prevádzky, možnosť použitia s OS Windows XP, lebo v základných údajoch nefiguruje. Na stránke Canon USA som našiel aj ovládač pre XP.

Čítam, že je BJW3000 je vhodný aj na architektonické vizualizácie.b Mne sa rozlíšenie pri farbe 360 x 360 dpi zdá málo. Už 7 rokov používam BJC 5500 (formát A2) s rovnakým rozlíšením a je to málo.

Na webových stránkach čítam doporučenie dokúpenia a rozšírenia pamäte o 2x32MB. Asi v tom bude Váš problém.

Dakujem za Vašu odpoveď

J.Bališ

-------------
jbalis

Vytisknout stránku | Zavřít okno