Vytisknout stránku | Zavřít okno

Tisk, nebo publikování do DWF

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Revit, BIM
Popis fóra: Diskuse k AEC CAD/BIM aplikacím Autodesk Revit, Revit LT, AEC Collection, Autodesk Forma, Dynamo, ACC
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=1662
Datum vytištění: 11.srp.2026 v 04:38

Téma: Tisk, nebo publikování do DWF
Odeslal: Ivan Korch
Předmět: Tisk, nebo publikování do DWF
Datum odeslání: 18.lis.2005 v 09:26

Dobrý den,

mám problémy s DWF při tisku nebo exportu z Revitu. Pokud tisknu, nebo publikuji do formátu DWF z AutoCadu, tak si mohu zvolit jako u každé jiné tiskárny černobíle, nebo barevně. Ale při tisku nebo exportu z Revitu do formátu DWF je možnost volby černobíle, nebo barevně nepřístupná a musím použít pouze barevnou volbu. To mi docela vadí, protože ve výkresech používám různé barvy abych se v tom lépe při práci orientoval, ale pro tisk potřebuji standardní černobílé provedení. 

Může mi někdo poradit co s tím? Děkuji.

Ivan Korch

Odpovědi:
Odeslal: Petr Bláha
Datum odeslání: 18.lis.2005 v 10:45
Dobrý den,
v Revitu se to přepíná trošku jinde. Není to v dialogu DWF Writeru - "Nastavení..."/"Setup...", ale musíte přes tlačítko nahoře "Vlastnosti..."/"Properties...", kde máte výběr v záložce "Papír a kvalita" (proč tento název!???) volbu ČB/Barva. Testováno na Revit 8.0 a 8.1.
Stačí takto?

Odeslal: Ivan Korch
Datum odeslání: 21.lis.2005 v 12:07

Děkuji, už to funguje. To že se to dá přepnout i jinde jsem věděl, ale zmátlo mě, že v náhledu to bylo pořád barevně. Teprve po vytisknutí do souboru je to černobíle.

Ivan Korch

Vytisknout stránku | Zavřít okno