Ave, dosť neúspešne riešim v AC3D ako vytiahnuť a zobraziť informácie zo zreťazeného kódu bodu. < id="zoomLabel" style="border-top-left-radius: 8px; border-top-right-radius: 8px; border-bottom-right-radius: 8px; border-bottom-left-radius: 8px; : gray; color: white; font-size: 10pt; font-family: 'MS Sans Serif'; font-weight: bolder; text-align: center; cursor: pointer; : fixed; right: 80px; top: 75px; width: 50px; height: 20px; : 10000; zoom: 100%; border: 3px solid rgb102, 102, 102; padding: 3px; -webkit-transition: all 1000ms ease; opacity: 0.2; display: none; -: initial initial; -repeat: initial initial;" value="100 %" title=" • Scroll up to Zoom In • Scroll down to Zoom out • Double click to hide • Holding Left mouse and Right click to show it again">Uvediem príklad kód bodu "F CP13 W", kde"F" predstavuje kód skupiny, podľa ktorého nechcem vykreslovať nič, je len na dokumentačné účely. "CP13" predstavuje "Control point 2013", kde akékoľvek body s kódom CP* chcem aby boli umiestnené do vrstvy UAX_GEO_CONTROL_POINTS a bol im priradený príslušný symbol. "W" označuje wooden peg (stablizáciu drevenným kolíkom) a chcem aby tá značka bola zobrazená hnedou farbou (vytvoril som symbol hnedej farby), keby tam je "C" concrete, tak by som chcel aby bola značka sivou a hrubou. Fatálny problém ale nastáva už v položke "Nastavení klíču popisku", podľa dokumentácie by som očakával, že keď pre kód nastavím "*CP*W", tak môžem nastaviť príslušnú vrstvu a hlavne značku, dnes som po dni laborovania dospel k záveru, že to tak nanešťastie nefunguje. Porozumie je len reťazcu "F*" teda vedel by to maximálne zaradiť podľa prvej položky kódu a o to vôbec nemám záujem, lebo ako som uviedol, slúži len na dokumentačné účely. Neviem ako sa s toho vymotať, najútrpnejšie riešenie je prekódovať všetky dni merania do formátu "CP13 W F", ale jednak je to útrpné (meralo sa dosť) a hlavne tým nevyriešim problém, ako priradiť inú značku podľa kódu. To pokladám za dosť nepraktické riešenie. Nemáte nejaké rozumné riešenie na tento problém? Ďakujem vopred, ak niekde existuje v archíve tak sa ospravedľňujem, ale som v podmienkach kde sme ledva naštarotovali agregát a satelitný internet, niet času pátrať. Ďakujem.
|