Vytisknout stránku | Zavřít okno

PLZ_HELP_měřítko ve výřezu?!?

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD web, prohlížečů, DWG a DXF, Design Review, Navisworks, nadstavby, Drive a cloud Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=1694
Datum vytištění: 01.srp.2026 v 01:14

Téma: PLZ_HELP_měřítko ve výřezu?!?
Odeslal: rhorsak
Předmět: PLZ_HELP_měřítko ve výřezu?!?
Datum odeslání: 25.lis.2005 v 19:17
V rozvržení si vytvořím výřez. Dvouklikem se dostanu do výřezu zadám zoom v měřítku 1/100xv. Výsledné nazoomování není v danném měřítku. Kde je problém? Potom když se podívám ve vlastnostech na výřez, je nastaveno uživatelské měřítko na 0,0178. Prosím o pomoc.

Odpovědi:
Odeslal: Mantlík
Datum odeslání: 25.lis.2005 v 19:28

Zkuste se nejdřív podívat, jestli už tu tenhle dotaz byl (byl). Myslím, že pomohlo XP (nepřeložený paper na výkres)

Já osobně měřítko výřezu ale nastavuji ve vlastnostech - tam si vaši hodnotu přepište na požadovanou a výkres pak v okně výřezu jen posuňte

-------------
J. Mantlík

Odeslal: rhorsak
Datum odeslání: 28.lis.2005 v 07:41
Původně odeslal(a) Mantlík Mantlík napsal(a):

Zkuste se nejdřív podívat, jestli už tu tenhle dotaz byl (byl). Myslím, že pomohlo XP (nepřeložený paper na výkres)

Já osobně měřítko výřezu ale nastavuji ve vlastnostech - tam si vaši hodnotu přepište na požadovanou a výkres pak v okně výřezu jen posuňte

Díky díky zadal jsem 1/100XP a funguje. Moc mi to pomohlo, ještě jednou díky.

-------------
R. Horsák

Odeslal: Ferdinand
Datum odeslání: 29.lis.2005 v 10:31
Na co jste teď přišel, to je ten rozdíl mezi  0.01XP  a  0.01X (viz Help AutoCADu...)

-------------
-FerTh-

Vytisknout stránku | Zavřít okno