Vytisknout stránku | Zavřít okno

Inventor2011-padá

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=17099
Datum vytištění: 24.čvc.2026 v 20:45

Téma: Inventor2011-padá
Odeslal: hoboj
Předmět: Inventor2011-padá
Datum odeslání: 25.dub.2013 v 09:10
Dobrý den, 
mám takový problém, že mi najednou po čase spadne Inventor a ani to nezobrazí zprávu o odeslání chyby. Najednou to prostě se vypne a nic.

Nedávno asi 3 dny zpět jsem instaloval od Autodesku InventorScreenShot. Je možné, že je to tím? 

Díky za rady. 

-------------
Vojtěch Visingr

Odpovědi:
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 25.dub.2013 v 12:07
Add-on aplikace by to mohly způsobovat, ale obvykle jde o problém grafiky (necertifikovaná karta, ještě častěji necertifikovaný driver).

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz emea.support.arkance.world)

Datum odeslání: 25.dub.2013 v 12:10
jj to znám.

Po restartu PC už běží zase jak má... Nějaká chyba asi v síti...

-------------
Vojtěch Visingr

Datum odeslání: 07.kvě.2013 v 08:31
Tak Inventor stále padá, před instalací InventorScreenShot vše běželo v pořádku, tak jak má... 

Odinstaloval jsem to, ale stejně problém přetrvává po nějaké době se vždy vypne ani neukáže chybu o odeslání...

-------------
Vojtěch Visingr

Odeslal: amor414
Datum odeslání: 07.kvě.2013 v 08:55
Mne Inventor 2012 padal pri požiadavke na vykreslenie skrytých hrán v prostredí výkresu. Asi na 10 sekúnd sa objavila ikonka, že požiadavka sa spracováva a potom sa sám vypol bez nejakého varovania. Celý problém vyriešila inštalácia service pack 1 a 2. Najprv by som skúsia toto, až keď to nepomôže tak potom by som sa špáral v grafike Wink

Vytisknout stránku | Zavřít okno