Vytisknout stránku | Zavřít okno

Konflikt medzi INV64 a INV32

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=17516
Datum vytištění: 27.čer.2026 v 07:47

Téma: Konflikt medzi INV64 a INV32
Odeslal: Ľubomír Pápay
Předmět: Konflikt medzi INV64 a INV32
Datum odeslání: 16.čvc.2013 v 21:37
Pekný deň,
stalo sa mi nasledovné. Vyrobil som zostavu na stanici s INV2013 32bit. Uložil, všetko bez problémov.
Túto zosatvu som následne preniesol aj s chlpami na stanicu s INV2013 64bit. Pri otváraní zostavy hlási kolíziu väzby. Keď otvorím zostavu na pôvodnej stanici 32bit, všetko je v poriadku...
Už som skúšal aj znova prepísať zostavu, či náhodu nedošlo pri kopírovaní ku nejakej chybičke, aj reštart INV, a nič. To že budem musieť editovať väzby si zatiaľ nepripúšťam...
Ak si dobre pamätám, výrobca deklaruje 100% kompatibilitu dát z oboch sytémov...

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Odpovědi:
Odeslal: horalek
Datum odeslání: 16.čvc.2013 v 21:53
Problém nebude v rozdílu 32 a 64 bit, ale v rozdílném zachování cest k souborům. Tedy problém je v 99% v nastavení cest v souboru projektu. Např. že se omylem chytil jiné součásti a pod.
Jakým způsobem soubory přenášíte? Zachováváte identickou strukturu a přenášíte včetně souboru projektu?
Pro práci v týmu je ideální využívat Vault. Kde problém se zachováním struktury či kolizí vazeb vůbec neřešíte.

Datum odeslání: 16.čvc.2013 v 22:00
Hm...to prakticky vylučujem...Preniesol som dáta aj s "chlpami". Všetko je identické, funkčné...Bežne to tak robievam...
Ešte skúsim preveriť či sú na oboch staniciach rovnaké servicepacky...

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Datum odeslání: 17.čvc.2013 v 10:01
Servispaky su rovnake, SP2...
Potom mi nezostáva nič iné, len konštatovať že verzia64 nepracuje čo do funkčnosti rovnako ako 32...
Som si istý že vstupné dáta sú totožné.

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Datum odeslání: 17.čvc.2013 v 10:24
Uz to ide normalneTongue.
Po najnovsom update operacneho systemu a restarte systemu to uz funguje rovnako ako na 32ke...

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Odeslal: Boleslav
Datum odeslání: 17.čvc.2013 v 10:24
Já jsem taky přecházel před časem z 32-bitové verze na 64-bitovou a na žádné problémy se sestavami jsem nenarazil. Nemáte nějak nabořenou jen tuhle jednu sestavu? Přenášel jste jí přes Pack-and-Go nebo Design Assistant nebo jak? Máte stejný projektový soubor?

Vytisknout stránku | Zavřít okno